Saalbach / Hinterglem - Saalbach - Hinterglemm (léto s kartou) DENNÍ PŘEJEZD

Kristiana: ****Hotel Kristiana leží v turisticky atraktivním Saalbachu, v docházkové vzdálenosti od lázní kapitána Hooka, nedaleko lanovky na Kohlmaiskopf asi 10 minut chůze od centra města. Vybavení hotelu: V hotelu je k dispozici wellness a saunový svět, terasa, wifi v lobby, Pokoje: Příjemně zařízené 2–4lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, posezením, trezorem, telefonem, velkou TV, balkónem. Jednolůžkové pokoje možné za příplatek. Saalbach - Hinterglemm (léto s kartou) DENNÍ PŘEJEZD: Vodopád Golling – soutěska Salzachklamm – hrad Werfen – Glemmtal – Saalbach-Hinterglemm – Konec údolí Talschluß – Golden Gate Bridge – Ďábelská voda – Vysoké Taury – Zell am See – Zellské jezero – Magic lake show – projížďka po jezeře – Montelinův zážitkový svět – stezka v korunách stromů – Hookovy lázně – Asitz Leogang * Ubytování v... Celý popis

Saalbach / Hinterglem - Saalbach - Hinterglemm (léto s kartou) DENNÍ PŘEJEZD

Termíny a ceny

05.07. - 10.07.2024 pátek - středa
polopenze autokarem
13 690 Kč
cena za 6 dní (5 nocí)

Informace o cenách

Cena zahrnuje

  • Dopravu zájezdovým autobusem s WC a klimatizací včetně vjezdů a parkovného; 5x ubytování ve dvou až čtyřlůžkovém pokoji s příslušenstvím; 5x snídaně formou bufetového stolu; 5x večeře se 4 chody (gurmánské večeře s možností výběru, většinou včetně salátového bufetu), občas tematická večeře (Pinzgau či italská); odpolední svačinka (koláč, šťáva); pětidenní Jocker card (2023: 6 lanovek, tenisové kurty, MHD, minigolf, vláček na Konec údolí, Ďábelská voda, lázně kapitána Hooka, bylinková cesta na Reiterkogelu, vlastivědné muzeum atd.); využití relaxační zóny v hotelu, terasy, stolního fotbalu, wifi; služby průvodce; pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • Pojištění léčebných výloh ERV pojišťovny Standard 6–10 dní (pokud není objednané ve smlouvě); pojištění storna PLUS zájezdu 5 % z ceny zájezdu k pojištění LV, 7 % bez pojištění LV; pobytové taxy (asi 2 €/os./noc, nutno platit na místě); vstupy mimo Jocker card

    • Poznávací zájezdy

Popis zájezdu

Saalbach / Hinterglem - Saalbach - Hinterglemm (léto s kartou) DENNÍ PŘEJEZD

Kristiana:

****Hotel Kristiana leží v turisticky atraktivním Saalbachu, v docházkové vzdálenosti od lázní kapitána Hooka, nedaleko lanovky na Kohlmaiskopf asi 10 minut chůze od centra města.


Vybavení hotelu: V hotelu je k dispozici wellness a saunový svět, terasa, wifi v lobby,


Pokoje: Příjemně zařízené 2–4lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, posezením, trezorem, telefonem, velkou TV, balkónem. Jednolůžkové pokoje možné za příplatek.

Saalbach - Hinterglemm (léto s kartou) DENNÍ PŘEJEZD:
Vodopád Golling – soutěska Salzachklamm – hrad Werfen – Glemmtal – Saalbach-Hinterglemm – Konec údolí Talschluß – Golden Gate Bridge – Ďábelská voda – Vysoké Taury – Zell am See – Zellské jezero – Magic lake show – projížďka po jezeře – Montelinův zážitkový svět – stezka v korunách stromů – Hookovy lázně – Asitz Leogang


* Ubytování v luxusním ****hotelu, nedaleko centra města a lanovky.

* Jocker card zahrnující vstupy a lanovky v Glemmtalu v ceně.

* Vhodné pro rodiny s dětmi (velmi výhodné ceny pro děti), celé údolí je Montelínův zážitkový svět.

* DENNÍ PŘEJEZD


(Cena FM do 20.2.2024.)

Program zájezdu

1. den: : Odjezd v ranních hodinách (Česká Třebová kolem 5. hod.) směrem Praha, Dolní Dvořiště, Salzburg a Saalbach. Odpoledne přijedeme k mohutnému Gollingskému vodopádu , kde nás čeká procházka malebnou stezkou pod 75 m vysoký dvoustupňový vodopád (5 €), řítící se z Alp. Projedeme soutěskou Salzachklamm , a krátce zastavíme pod mohutným hradem Werfen. Večer přijedeme na ubytování do údolí Glemmtal, kde nás čeká výborná večeře. Možnost procházky po nedalekém centru malebného města Saalbach.
2. den: : Po snídani vyzvedneme kartu, která nám umožní používat zdarma lanovky, autobusy, bazény a další atrakce údolí Glemmtal. Vyrazíme na výlet na Konec údolí (Talschluss), kam nás doveze vláček a kde se nacházejí krásné vodopády, salaše, turistické trasy a Ďábelská voda. Uvidíme také největší lanový park Rakouska s možným přeletem údolí (zavěšeni na lanech). Součástí je i Golden Gate Bridge (11 €), most spojující obě strany údolí ve výšce 42 m a navazující na stezku v korunách stromů . Poté se buď autobusem vrátíme na odpolení koupání, nebo dojdeme či dojedem do hotelu individálně. Večeře.
3. den: : Po snídani volný den určený ke koupání v lázních kapitána Hooka , či k turistice na Kohlmaisu (nad hotelem) s výhledy na Vysoké Taury (včetně Grossglockneru). Vedou zde také stezky pro rodiny s dětmi ( zážitkový svět klauna Montelina, kde budou děti plnit úkoly) , panoramatické cesty, k jezírkům či na almy (všechny lanovky jsou v ceně). V Saalbachu je možné navštívit vlastivědné muzeum . Večeře. V případě, že se opět bude konat světelná show v Zell am See u jezera, vyrazíme na večerní výlet do Zell am See na Magic lake show. Návrat kolem 23.30 hod.
4. den: : Po snídani přejedeme do malebného horského města Hinterglemmu. Je možné vyjet na Zwölferkogel , navštívit pohádkový les , projít Alpskou zahrádku , či vyjet lanovkou na Reiterkogel (do říše zlého skřeta Kodoka) a přejít do Saalbachu. Čas lze strávit také v zážitkových lázních Kapitána Hooka či navštívit hotelové wellness. Večeře.
5. den: : Po snídani vyjedeme lanovkou na Schrattberg s překrásnými výhledy na Vysoké Taury. Je možné vydat se také krásnou turistickou cestou přes kopec do Leogangu a využít lanovku na Asitz či letní bobovou dráhu tamtéž. Večeře.
6. den: : Ráno po snídani a po vyklizení pokojů odjedeme autobusem do turistického letoviska Zell am See , kde se krátce zastavíme a projdeme se k jezeru. Zájemci mohou vyrazit na projížďku lodí po Zellském jezeře (10 €) . Kolem poledne odjezd zpět do ČR. Návrat do ČR v nočních hodinách (Praha kolem 21. hod., Česká Třebová kolem 23. hod., další dle trasy).