Saalbach-Hinterglemm-Leogang-F - Saalbach-Hinterglemm - autobusový lyžařský zájezd

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Saalbach-Hinterglemm-Leogang-F - Saalbach-Hinterglemm - autobusový lyžařský zájezd

Na tento zájezd platí akce "bez rizika".Popis a poloha: rodinou vedený hotel leží cca 1 km od centra Maishofenu, do lyžařského střediska Saalbach – Hinterglemm trvá cesta naším autobusem cca 15 minut. Vybavení: recepce, jídelna, lyžárna, wi-fi zdarma. Zázemí/wellness: v ceně sauna s odpočívárnou.

nas_tip: Lyžování v jednom z nejlepších středisek v Rakousku, rozlehlý areál s výbornou infrastrukturou, předvánoční pohoda na sjezdovkách, pěkné a příjemné ubytování jen 12 km od lanovky ve Vorderglemmu

Poznámka: Orientační ceny skupinových permanentek: 3 denní dospělí 143,5 Euro, děti ročník 2014-2005 68 Euro, junioři ročník 2004-2002 96 Euro.

Stravování: polopenze

polopenze – snídaně bufet, večeře menu o 4 chodech.

Doprava: autokarem

Nástupní místa: Trutnov, Hradec Králové, Pardubice, Praha, Tábor (Písek), České Budějovice.

Ubytování: hotel

2-4 lůžkové pokoje mají vlastní sociální zařízení, TV-Sat a některé i balkon.

Program zájezdu

1. den: Příjezd na ubytování v ranních hodinách, převlečení do lyžařského v místnosti k tomu určené, odjezd na lyžování. Další dny lyžování, poslední den po lyžování odjezd do ČR (převlečení v autobuse). Předpokládaný příjezd do ČR v nočních až ranních hodinách dle jednotlivých středisek a výstupních míst. První stravovací službou je večeře (buď v ceně zájezdu, nebo za příplatek) v den příjezdu a poslední je snídaně v den odjezdu, pokud není uvedeno jinak.