Salcburk - Salcburk a průvod čertů ve Schladmingu

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: různé Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Salcburk - Salcburk a průvod čertů ve Schladmingu

Velmi oblíbený zájezd posledních let - historický Salcburk a největší Krampuslauf světa ve Schladmingu.

nas_tip: Poznejte s námi krásy adventního Salcburku, zámek Mirabell, adventní trhy na Mirabellplatz nebo před salcburským dómem, pevnost Hohensalzburg a večerní průvod Krampuslauf ve Schladmingu – největší průvod čertů v Evropě.

Doprava: autokarem

Nástupní místa: Trasa Q - Trutnov (+180) , Hostinné (+300), Dvůr Králové nad Labem (+250), Hořice (+250), Úpice (+250), Červený Kostelec (+250), Náchod (+300), Jaroměř (+150) Trasa R - Svitavy (+200), Litomyšl (+200), Vysoké Mýto (+200), Holice (+100) nebo Chrudim (+100), Pardubice, Hradec Králové, Poděbrady (dálnice), PrahaTrasa U - Benešov (-100), Tábor dálnice (-150), České Budějovice (-200)

Program zájezdu

1. den: Odjezd z ČR v nočních hodinách (HK 3:00, PCE 3:30, Praha 5:00 a další nástupní místa analogicky), ráno příjezd do Salcburku. Prohlídka města s průvodcem – zámek Mirabell, salcburský dóm, rodný dům Mozarta... Individuální volno, které je možno využít k návštěvě adventních trhů, např. na Mirabellplatz nebo před salcburským dómem, případně k vystoupání nebo vyjetí lanovkou na pevnost Hohensalzburg, odkud jsou nádherné výhledy na celé město i nedaleké Alpy. Navečer přejezd do Schladmingu na největší průvod čertů v Evropě zvaný „Krampuslauf“ (vstupenka na průvod čertů cca 10 EUR/osoba). Podívaná na průvod více než tisíce čertů z celé Evropy v nejrůznějších maskách a s povozy, ze kterých šlehají plameny, se pro Vás jistě stane nezapomenutelným zážitkem. Ve večerních hodinách odjezd zpět do ČR, návrat v časných ranních hodinách druhého dne.