Stubai - Apartmány Ferienland

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Stubai - Apartmány Ferienland

Skipas: Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Místo pobytu a poloha: Fulpmes (937 m), vesnice nacházející se u střediska Schlick 2000, od levodce vzdálená cca 20 km. Dům se nachází na klidném místě na stráni nad městečkem Fulpmes, cca 5 min chůze od lanovky Schlick 2000 a cca 1 km od centra. Skibusová zastávka na ledovec vzdálená cca 10 min chůze.

Stravování: vlastní

Vlastní s možností vaření ve vybavené kuchyňce.

Doprava: vlastní

Vlastní

Ubytování: apartmán

V domě k dispozici sauna, infrakabina, posilovna, solárium (za poplatek), lyžárna, biliard, dětský koutek, playstation, stolní tenis. Wi-fi za příplatek. Ubytování v komfortně zařízených apartmánech pro 2 až 6 osob s kompletně vybavenou kuchyní, koupelna/WC a TV. Část apartmánů označených jako "nové" nebo "Deluxe", jsou nově zrekonstrované s novější modernější výbavou (myčka,trouba,koupelna,nábytek). U těchto apartmánů je o něco vyšší cena ubytování. Apartmán Typ Fulpmes pro 2 os. (21 m2) je jednopokojový apartmán s obývací kuchyní s pohovkou rozložitelnou na dvojlůžko a balkónem. Typ Schlick pro 4 os. (39 m2) s oddělenou dvoulůžkovou ložnicí, obývací ložnice s pohovkou rozložitelnou na dvojlůžko a většinou s balkónem. Typ Stubai pro 4 os. (42 m2) stejný jako typ Schlick, pouze prostornější a s balkónem, v koupelně vana. Typ Tirol pro 6 osob (44 m2) s ložnicí se 2 patrovými postelemi, obývací ložnice s pohovkou rozložitelnou na dvojlůžko, koupelna, WC oddělené, balkón. Typ Serles pro 6 os.(60 m2) velmi prostorný se 2 ložnicemi, obývacím pokojem s pohovkou, koupelna, WC oddělené, balkón, nově zrekontruované. Parkování: u objektu zdarma