Stubai - Apartmány Kartnaller

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Stubai - Apartmány Kartnaller

Skipas: Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Místo pobytu a poloha: Neustift (1.000 m) – centrum Stubaiského údolí cca 11 km od lanovek na ledovec, s restauracemi, obchody, bary a diskotékami. Dům se nachází v části Milders, na klidném přesto centrálně položeném místě, 50 m od skibusové zastávky, 250 m od supermarketu. Běžecká stopa hned u domu, k lanovkám střediska Elfer 10 min a k lanovkám na ledovci 15 min vzdálený.

Stravování: vlastní

Vlastní s možností vaření ve vybavené kuchyňce.

Doprava: vlastní

Vlastní

Ubytování: apartmán

Dům situovaný na jih, k dispozici výtah, donáška pečiva nebo wi-fi připojení zdarma. Ubytování v 5 apartmánech.
APT-2 (25 m2,Fewo4), pro 2 os., s obývací ložnicí a kompletně vybavenou kuchyní, sprcha/WC a balkón.
APT-2 (30 m2, FeWo2), pro 2 os., s obývací ložnicí a kompletně vybavenou kuchyní, jídelní kout, pohovka jako možná přistýlka pro 3 os., koupelna/WC oddělená, Sat-TV , trezor, žehlící prkno a balkón na jih.
APT 4 (75 m2, FeWo3),pro 4 os., obývací a jídelní místnost s pohovkou a 2 oddělené ložnice s manželskou postelí + možnost 1 přistýlky v jedné ložnici pro 5 os., veliká kuchyně s vybavením: myčka nádobí, zapékací trouba, toaster, vařič vajec, kávovar, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, sprcha/WC, Sat-TV, vestavěný trezor ve skříni, žehlící prkno včetně žehličky,jižní balkón a jihovýchodní terasa. Tento apartmán lze propojit a využít s APT-2 (FeWo4) na jednom patře.
APT-6 (120 m2, FeWo5), pro 6 os., se 3 oddělenými ložnicemi s manželskou postelí, možnost 2x přistýlky na rozkládací pohovce v jedné ložnici, obývací místností, vestavěným trezorem ve skříni, žehlícím prknem včetně žehličky, kompletně vybavenou kuchyní včetně myčky nádobí a kávovaru, koupelna s vanou, sprchou a WC, další sprcha/WC oddělené a velká sluneční terasa.
K dispozici sauna, která je v ceně.
Domácí mazlíčci zde nejsou povoleni.
Parkování: u objektu zdarma
Dům Kartnaller nabízí slevové výhody pro rodiny s dětmi v programu BIG FAMILY Stubai (v období 22.12.2018 - 6.4.2019. Více na www.stubai.at).