Vídeň - Primark

Ubytování: různé Doprava: autokarem Strava: vlastní
2 termíny od 20. dubna 2024

Cena zájezdu

od 550 Kč


Skvělé nákupy v zahraničí. Užijte si nákupy v tomto super levném obchodě s módou! Primark je poměrně nové centrum levného nákupu především oděvů, obuvi a doplňků. Proto zejména lidé žijící nedaleko hranice s Rakouskem využívají Primark k nákupu pěkného módního oblečení a jiného doplňkového zboží za velmi příznivou cenu. Nakoupíte zde dětské, dámské i pánské oblečení! Sexy spodní prádlo, teplé prádlo, pyžama na léto, župany, overály, kraťasy, sexy tílka, která jsou originální a stylové. Elegantní šaty, saka, kabátky, šátky, mega kabely, kabelky, psaníčka, peněženky, opasky a obrovský výběr bižuterie... - to vše zde koupíte a Vaše peněženka neztratí na objemu. Orientační příklady cen: Dámská i pánská trička – od 1,50 € Dámské i pánské pohodlné rifle – od 8 € Dámské kalhotky – od 1 € (obrovský výběr) Dámské mikiny, svetry – od 8 € (ve slevě i za 3 €) Pánská sportovní bunda – od 10 € V nákupním Resortu Gerasdorf naleznete kromě Primarku... Celý popis

Termíny a ceny

duben 2024

20.04.2024 so sobota - sobota
vlastní autokarem ()
550 Kč
cena za 1 den

listopad 2024

30.11.2024 so sobota - sobota
vlastní autokarem
550 Kč
cena za 1 den

Informace o cenách


    • Poznávací zájezdy

Popis zájezdu

Vídeň - Primark

Skvělé nákupy v zahraničí.

Užijte si nákupy v tomto super levném obchodě s módou!

Primark je poměrně nové centrum levného nákupu především oděvů, obuvi a doplňků.

Proto zejména lidé žijící nedaleko hranice s Rakouskem využívají Primark k nákupu pěkného módního oblečení a jiného doplňkového zboží za velmi příznivou cenu.

Nakoupíte zde dětské, dámské i pánské oblečení! Sexy spodní prádlo, teplé prádlo, pyžama na léto, župany, overály, kraťasy, sexy tílka, která jsou originální a stylové. Elegantní šaty, saka, kabátky, šátky, mega kabely, kabelky, psaníčka, peněženky, opasky a obrovský výběr bižuterie... - to vše zde koupíte a Vaše peněženka neztratí na objemu.

Orientační příklady cen:

Dámská i pánská trička – od 1,50 €
Dámské i pánské pohodlné rifle – od 8 €
Dámské kalhotky – od 1 € (obrovský výběr)
Dámské mikiny, svetry – od 8 € (ve slevě i za 3 €)
Pánská sportovní bunda – od 10 €

V nákupním Resortu Gerasdorf naleznete kromě Primarku obchody s módou značky Beneton, Desigual, Esprit, Mango, s.Oliver, Veromoda, Orsay, Tom Tailor, Massi Milano a další...

V nákupním prostoru jsou zákazníkům k dispozici úložné skříňky, kam lze odložit bundy a případně i kabelu (batoh).
- Podobně jako v obchodech IKEA i zde zákazník dostane velkou nákupní tašku na zboží.
- Nabízené zboží je k mání i v okrajových velikostech, což je příznivá zpráva zejména pro ty, kteří potřebují velká čísla (oděvů i obuvi).
- V Primarku je možno platit kartami.
- Ceny zboží jsou takové, že si pěknou módu mohou dopřát lidé skutečně všech příjmových skupin, aniž by měli pocit, že je nabídka nad jejich poměry.