Wolfgangsee - Advent u jezera Wolfgangsee

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: různé Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Wolfgangsee - Advent u jezera Wolfgangsee

nas_tip: U jezera Wolfangsee navštívíte tři městečka Strobl, St. Wolfgang a St. Gilgen, mezi nimiž jezdí lodě. Zdejší advent je pokládán za jeden z nejzdařilejších v celém Rakousku, zejména díky bohaté a nápadité výzdobě.

Doprava: autokarem

Nástupní místa: Trasa Q - Trutnov (+180), Dvůr Králové nad Labem (+250) a Jaroměř (+150) nebo Hořice (+250)
Trasa R - Svitavy (+200), Litomyšl (+200), Vysoké Mýto (+200), Holice (+100) nebo Chrudim (+100), Pardubice, Hradec Králové, Poděbrady (dálnice), Praha (-150)
Trasa U - Benešov (-100), Tábor dálnice (-150), České Budějovice (-200)

Výsledná trasa bude stanovena na základě počtu přihlášených osob z jednotlivých míst. Nástupní místa na hlavní trase jsou bez příplatku. U některých nástupních míst je v závorce uveden příplatek, případně sleva. V případě, že není na svoz min. 6 osob, je CK oprávněna již potvrzené nástupní místo změnit na nejbližší nástupní místo na hlavní trase a peníze za tzv. svoz budou klientům vráceny. Zrušení svozu ze strany CK není důvodem k odstoupení od Smlouvy o zájezdu ze strany klienta. Pro skupiny nad 15 osob možný odjezd i z dalších míst dle dohody v cestovní kanceláři.

Program zájezdu

1. den: V brzkých ranních hodinách (HK 2:00, PCE 2:30, Praha 4:00 a další nástupní místa analogicky) odjezd k jezeru Wolfgangsee. Na jeho březích se nachází 3 městečka Strobl, St. Wolfgang a St. Gilgen - mezi nimi jezdí lodě, které se potkávají uprostřed jezera u obří 19 m vysoké lucerny. Zdejší advent je pokládán za jeden z nejzdařilejších v celém Rakousku, zejména díky bohaté a nápadité výzdobě. Příjezd do Stroblu, kde uvidíte unikátní plovoucí adventní trh a spoustu betlémů. Přejezd do St. Wolfgangu lákajícího nádherným adventním trhem. Následně přejezd lodí do St. Gilgenu (lodní lístek cca 7,7 EUR/osoba), kde najdete 11 metrů vysokou svíci a dům rodiny Mozartovy matky. Přibližně v 18:30 hod. odjezd do ČR.