Wolfgangsee - Hotel Carossa ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Wolfgangsee - Hotel Carossa ***

Poloha: hotel má vynikající polohu s výhledem na překrásné horské scenérie, nachází se ve vesnice Abersse pouze 800 m od jezera Wolfgangsee, kde je také hotelová pláž. Nejbližší restaurace jsou vzdáleny asi 500 m od hotelu. Cyklotrasy vhodné pro silniční kola i cyklotrasy pro horská kola se nachází v bezprostřední blízkosti hotelu. Z vesnice Abersee je možné přejet lodí do historického městečka Sankt Wolfgang, které je dobré výchozí místo pro pěší túry. Další krásná jezera s cyklotrasami a turistickými trasami (Fuschlsee, Mondsee, Attersee) jsou vzdálena jen 13-20 km. Ve městečku Sankt Gilgen 7 km od hotelu je lanovka na Zwölferhorn (1521 m n. m.), u níž je veřejný krytý bazén.

Vzdálenosti centrum letoviska Abersee: 0 m
jezero Wolfgangsee: cca 800 m
Praha: cca 370 km
Brno: cca 420 km

Sport a zábava: v hotelu: stolní tenis, dětské hřiště, slunná terasa, zahrada s lehátky a slunečníky
letní aktivity: cyklotrasy pro silniční a horská kola, turistické trasy, vodní sporty, koupání v jezeře (cca 800 m), jízda na koních, veřejný krytý plavecký bazén (cca 7 km), zážitkový a zábavní park Dorf der Tiere (ve vesnici), přímé lodní spojení do města St. Wolfgang (5 min. jízdy - výchozí místo na túry do hor)

Stravování: polopenze

polopenze – snídaně formou bufetu (s místními produkty), večeře formou menu o 3 chodech.

Ubytování: hotel ***

v hotelu je 25 jedno- a dvoulůžkových pokojů s možností až 2 přistýlek (pro 2 děti do 16 let nebo 1 dosp. os.). Pokoje mají koupelnu (sprcha, toaleta), telefon, křesla se stolkem a pohovkou, sat. TV a balkon.

Vybavení: rodinný hotel má recepci, restauraci s kachlovými kamny, bar, výtah, Wi-Fi zdarma, venkovní terasu s prostornou zahradou, lehátky a slunečníky. V hotelu je hostům k dispozici stolní tenis a curlingová dráha.