Zillertal - Hotel Neuhintertux ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Zillertal - Hotel Neuhintertux ****

Místo pobytu a poloha : Tux (1.300 m) – vesnice ležící u lanovek na ledovec Hintertux.

NEPŘEHLÉDNĚTE : SKI & WELLNESS přímo u lanovky

Skipas : Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Stravování: polopenze

• Snídaně formou bohatého bufetu s bio koutkem
• Denně odpolední občerstvení
• Večeře o 4 chodech z volitelného menu se salátovým bufetem (1 x týdně galavečeře s degustací vína)

Doprava: vlastní

Vlastní

Ubytování: hotel ****

Hotel v blízkosti lanovky na ledovec Hintertux s více jak 30 letou tradicí určený pro ty, kteří si rádi plní své sny, chtějí si svou dovolenou prožít a vychutnat naplno.
Vybavení hotelu – restaurace, hotelový bar, posilovna, wellness (750 m2) v posledním patře hotelu s krásnými výhledy na divokou přírodu, stolní tenis, billiard, seminární místnost, indoor-golf, dětský koutek.
Ubytování v komfortně vybavených pokojích o velikosti 25-30 m2 s koupelnou/WC, minibarem, Sat-TV, trezorem, radiem, telefonem, fénem, balkonem. Pro hosty k dispozici koupací plášť a pantofle. K dispozici pokoje typu Classic a pokoje Superior, které jsou prostornější a mají prostor k posezení. Pokoj Deluxe s možností jedné přistýlky, komfortnější ubytování. Ostastní možnosti pokojů pro více osob jsou na vyžádání.
Wellness zahrnuté v ceně – císařská lázeň s krytým bazénem různými atrakcemi, venkovní vířivky, horská krystalová jeskyně, tepidarium, laconium, odpočívárna s vodními postelemi, sauna, infrakabina (otevřeno v době 17:30-19:30).
Wellness za příplatek – masáže, manikúra/pedikúra, kosmetika.
Doprovodné programy – hudební večery ve venkovském stylu, klavírní večery, lyžování s průvodcem Markusem, sáňkování, vodní gymnastika a tréninkové programy