Rhodos - Diagoras Hotel ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Rhodos - Diagoras Hotel ***

Poloha: Zrekonstruovaný hotel s rodinnou atmosférou a kvalitním portfoliem služeb se skládá ze 4 budov a nachází se v klidné části letoviska Faliraki. Leží 15 km od mezinárodního letiště Diagoras a centrum Faliraki se spoustou taveren, barů a klubů je vzdáleno cca 1,2 km. Nejbližší supermarket je k naleznutí cca 100 m od hotelu a cca 450 m od hotelu je autobusová zastávka se spojením do okolních letovisek.

Pláž: Nejbližší písečná pláž leží ve vzdálenosti cca 1,5 km od hotelu. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici za poplatek. Od hotelu jezdí každou hodinu autobus na pláž a zpět.

Sport a zábava: Biliard (za poplatek), bazén, vodní sporty na pláži (za poplatek).

Poznámka: Od 1.1.2018 vychází v platnost zavedená pobytová taxa, která se platí na recepci v hotovosti v den příjezdu - částka se pohybuje od 0,5 - 4 EUR/pokoj/noc dle kategorie ubytování. Výše poplatku se může během roku měnit. Tuto taxu není možné vybrat předem a zahrnout do celkové ceny zájezdu.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE

Ubytování: hotel ***

Vybavení: Klientům je k dispozici vstupní hala s 24 hodinovou recepcí, směnárna, společenská místnost se SAT/TV, internetový koutek (za poplatek), Wi-Fi připojení na recepci zdarma, restaurace a snack bar u bazénu. V zahradě se nachází bazén, lehátka a slunečníky jsou hostům k dispozici zdarma. Za poplatek je možné si zahrát biliard nebo vyzkoušet nabídku vodních sportů na pláži.


Vybavení pokojů: Ubytování je nabízeno ve standardních pokojích s možností jedné přistýlky. K vybavení každého pokoje patří vlastní sociální zařízení (vana nebo sprchový kout, toaleta a fén), klimatizace (15.6 – 15.9 zdarma), trezor (za poplatek), SAT/TV, telefon, mini-lednice a balkon. Za příplatek je možné ubytování ve větších pokojích quadruple, kde je možnost ubytování až 4 osob.