Afandou - Hotel Afandou Beach ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Afandou - Hotel Afandou Beach ***

Rhodos se nachází na východním okraji Egejského moře a je největším z dvanácti Dodekanéských ostrovů. Zároveň je také čtvrtým největším řeckým ostrovem. Název Rhodos pochází ze slova "ródos", v překladu "růže", květinu má také ve znaku.

Za označení "nejslunnější řecký ostrov" vděčí údajně bohu slunci Heliovi, který v bájných dobách vyzdvihl malý skalnatý ostrůvek z moře a ozářil ho svými paprsky. Ostrov se zazelenal a pokryl záplavou květin a rostlin. Zdejší přírodu obdivují turisté i v současné době. Ostrov Rhodos se může chlubit především množstvím dochovaných historických památek, ale i přírodních a jiných zajímavostí.

Nejnavštěvovanější a nejoblíbenější letoviska jsou Faliraki, Ixia - Ialyssos, Kallithea, Kolymbia, Kremasti, Rhodos. Všechna letoviska turistům poskytují veškeré zázemí v podobě hotelů, restaurací, obchodů i společenského života.

Úžasné pláže najdete prakticky po celém pobřeží ostrova.

Ostrov, která zanechala otisky v mnoha ohledech jeho života. Může se chlubit především množstvím dochovaných historických památek, ale i přírodních a jiných zajímavostí. I aktivnější a zvídavější turisté tak mají spoustu možností, kam vyrazit na výlet. Hlavní město Rhodos leží v severní špičce ostrova a především jeho středověká část, Staré město Rhodos, je unikátním místem s úžasně zachovanými památkami z různých historických epoch. Na seznamu památek UNESCO se nachází i Lindos, středověká johanitská pevnost vypínající se na kopci na "bílou vesničkou". Z přírodních zajímavostí bychom k návštěvě doporučili určitě Údolí motýlů (Petaloudes), park Sedm pramenů (Eptá Pigés) nebo krásný přírodní park Rodíni.

Výlety a památky v blízkém okolí:
Rhodos těží ze své pestré historie a turisté zde obdivují především množství dochovaných historických památek, ale i přírodní a jiné zajímavosti.

Nejvíce zajímavostí je k vidění ve městě Rhodos, kde je postaven podle řádu sv. Jiří – Palác velmistrů, auvernská kolej, akropole, amfiteátr, stadion a turecká čtvrť se Sulejmanovou mešitou. V přístavu stával Rhodský kolos, socha boha Helia, což byl 6tý div světa.
Na seznamu památek světového dědictví UNESCO je kromě hlavního města Rhodos zapsáno i nádherné "bílé městečko" Lindos, jehož Antická akropole s chrámem bohyně Athény tyčící se na vrcholu kopce zaujme již z dálky.
Z přírodních zajímavostí doporučujeme navštívit např. Údolí motýlů , Park Sedm pramenů,
Nebo Park Rodini.

Milovníky vodních sportů a přírodních zajímavostí určitě přiláká pláž Prasonisi, pruh tekutých písků na jihu ostrova nebo Vodní Park Faliraki ve stejnojmenném letovisku.

Poloha: Afandou Beach hotel leží na východním pobřeží Rhodosu jižně od letoviska Faliraki, cca 18 km od hlavního města Rhodos. Hotel se nachází jen pár kroků od jedné z nejkrásnějších oblázkových pláží na ostrově Rhodos, známé jako Pláž Afandou, s křišťálově čistou vodou (přibližně 300 m přes silnici). Na pláži možnost provozování celé řady vodních sportů, od windsurfingu po mořská šlapadla, vodní lyže a paragliding. Asi 3 km od hotelu můžete Navštívit jedno z nejpopulárnějších golfových hřišť v Řecku. Poloha hotelu nabízí snadný přístup ke všem památkám a atrakcím ostrova Rhodos a jeho úžasným plážím. V blízkosti hotelu podél pláže doporučujeme navštívit některou z rybích taveren. Do městečka Afandou je vzdálenost přiblížně za 1,2 km. Mezinárodní letiště Diagoras Airport je vzdálené cca 24 km.

Pláž: Hotel se nachází jen pár kroků od jedné z nejkrásnějších oblázkových pláží na ostrově Rhodos, známé jako Pláž Afandou, s křišťálově čistou vodou (přibližně 300 m přes silnici). Na pláži možnost provozování celé řady vodních sportů, od windsurfingu po mořská šlapadla, vodní lyže a paragliding.

Stravování: all inclusive

All inclusive.

POPIS PROGRAMU ALL INCLUSIVE

RESTAURACE
Snídaně - hlavní restaurace 07:00-10:00 bufet
Oběd - hlavní restaurace 12:30-14:30 bufet
Večeře - hlavní restaurace 18:30-21:00 bufet
S místními a mezinárodními specialitami.

BARY
Bar u bazénu - 10:00-18:00 (místní alkoholické nápoje, čepované pivo, víno ve sklenici, koktejly, nealko nápoje, čaj, káva)
Hlavní bar - 18:00-23:00 poslední objednávka 22:45 (místní alkoholické nápoje, čepované pivo, víno ve sklenici, nealko nápoje, čaj a káva)

LEHKÉ OBČERSTVENÍ BĚHEM DNE - SNACKY
Lehké občerstvení - 16:00-17:00 (sendviče nebo pizza nebo koláče, atd.)
Občerstvení ke kávě - 16:00-17:00 (různé druhy dortů a sušenek)

SPORTOVNÍ A ZÁBAVNÍ AKTIVITY
- TV místnost, stolní tenis, volejbal, dětské hřiště, lehátka a slunečníky u bazénu, řecký večer s živou hudbou a folklórní balet (všechny nápoje za poplatek), 5x5 fotbalové hřiště, Wi-Fi ve veřejných prostorách.

NENÍ ZAHRNUTO:
Telefon, trezory, různé hry pracující s mincemi, internetový koutek, billiard, klimatizace kromě období 01.07.-15.09.2020. Late check out, hlavní bar po 23:00, tenisový kurt.

Ubytování: hotel ***

Vybavení: Hotel je výborným místem pro odpočinek a rodinnou nebo romantickou dovolenou. Vzhledem ke své poloze v klidné části letoviska není doporučován pro milovníky nočního života. Hotelový areál se skládá z několika budov, restaurace se nachází v přízemní budově naproti budově s recepcí K Vaši relaxaci hotel nabízí hotelovou zahradu a bazén se snack barem nebo vnitřní bar s venkovním posezením. Hotel disponuje recepcí, vstupní halou, výtahem v každé budově a má také vlastní minimarket a obchůdek s tradičními produkty. Informaci o otevírací době obdržíte při příiezdu na recepci. Wi-Fi připojení ve veřejných prostorách – lobby.

Vybavení pokojů: Hotelové pokoje poskytují ubytování pro 1 – 3 osoby, některé větší i pro rodinu se dvěma dětmi (na vyžádání). Přistýlka je menší než běžné pevné lůžko. PŘISTÝLKY JSOU OBVYKLE ŘEŠENY FORMOU GAUČE NEBO PALANDY. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s vanou a sprchou, WC, klimatizací (od 15.09. za poplatek), TV a Wi-Fi připojením. Většina pokojů má balkon nebo terasu s výhledem do zahrady nebo na moře. Výhled nelze garantovat předem. Některé pokoje mají k dispozici mini lednici (na vyžádání).