Agios Georgios - hotel Athena ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Agios Georgios - hotel Athena ***

Poloha: menší rodinný hotel se nachází u jedné z nejhezčích pláží na ostrově, která je dostupná přes nepříliš rušnou místní komunikaci. Ubytování v hotelových pokojích s polopenzí.

Pláž: Pláž oceněná tzv. "Modrou vlajkou" pouze přes silnici.

Sport a zábava: Zábava : v blízkosti hotelu obchůdky a taverny, v některých možnost komunikace v češtině. Nedaleko herna bowlingu. V okolí plážový volejbal, půjčovna kol, motorek, aut a na pláži půjčovna šlapadel a motorových člunů.

nas_tip : Velmi pěkné ubytování, s výbornou polopenzí - řecká domácí kuchyně, kterou připravuje milá paní majitelka. Příjemný bazén ve tvaru srdce.

Stravování: polopenze

v ceně polopenze. Snídaně jsou formou kontinentálního bufetu a večeře jsou servírované menu o 4 chodech - výborná řecká domácí kuchyně.

Polopenze

Doprava: letecky

Letecky

Svozová místa : Pardubice, Hradec Králové, Hořice, Chlumec nad Cidlinou, Poděbrady (dálnice).

Ubytování: hotel ***

Vybavení hotelu : hostům je k dispozici recepce s trezory, salonek s televizorem a venkovní restaurace s výbornou kuchyní a nádherným výhledem na moře. Využívat můžete také nedávno vybudovaný bazén ve tvaru srdce s lehátky a slunečníky zdarma. Wifi připojení ve společných prostorách hotelu zdarma.

velmi pěkné hotelové pokoje jsou zařízené v pastelových barvách, mají vlastní sociální zařízení, balkon a jsou vybavené lednicí, TV, klimatizací zdarma, fénem a část pokojů má částečný výhled na moře. Možnost jedné přistýlky.