Ammoudara - Hotel Marirena ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Ammoudara - Hotel Marirena ***

Turisticky oblíbené a živé letovisko Amoudara se nachází v severní části řeckého ostrova Kréta, cca 6 km západně od hlavního města Heraklion (Iraklion).
Nádherná písčitá pláž Amoudara je jedním z hlavních lákadel oblasti, která patří k oblíbeným prázdninovým resortům na ostrově Kréta.Amoudara je organizovaná pláž, turistům jsou tu k dispozici lehátka a slunečníky i plážové bary a blízké taverny. Svojí čistotou a vybaveností si vysloužila ocenění tzv. modré vlajky EU.
Letovisko Amoudara je plně turisticky vybaveno, navšívit můžete některé vynikajících taveren a restaurací, útulných kaváren i obchodů s nejrůznějším sortimentem.

Výlety a památky v blízkém okolí:
Za jeden z nejkrásnějších klášterů na Krétě je považovaný nedaleký klášter Savathianon (severozápadně od letoviska), v jehož areálu se nachází jeskyně s vestavěným kostelík Aghios Antonio.
Díky své strategické poloze je letovisko dobrým výchozím bodem pro poznávání krás celého ostrova Kréta, protože odtud můžete zamířit na západ, východ i jih ostrova. Jistě navštivte i sousedící hlavní město Heraklion s pozůstatky benátských hradeb, palácem Knossos, krásným přístavem a dalšími historickými památkami.

Poloha: Hotel rodinného typu Marirena má výhodnou polohu v letovisku Amoudara a pouhých 100 metrů od krásné a zdánlivě nekonečné písečné pláže. 6 km od letoviska se nachází hlavní město ostrova Heraklion s malebným centrem a světoznámým palácem Knossos. V blízkosti hotelu najdete mnoho obchodů a restaurací.
Vzdálenost od letiště je asi 12 km.

Pláž: Hotel se nachází pouhých 100 metrů od krásné a zdánlivě nekonečné písečné pláže.

Stravování: snídaně

Snídaně.

Ubytování: hotel ***

Vybavení: Hotel nabízí celou řadu služeb a vybavení, včetně restaurace s krétskými a středomořskými pokrmy. Hotel má 50 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří recepce, klimatizace ve veřejných prostorách hotelový sejf, WiFi (za poplatek), restaurace, bar. V případě potřeby mohou hosté využít parkoviště. Hotel má jeden venkovní a jeden dětský bazén.

Vybavení pokojů: Všechny pokoje mají koupelnu/wc, trezor a klimatizaci (za poplatek), ledničku, telefon a televizi. Většina ubytovacích jednotek má balkón nebo terasu.