Ammoudara - Hotel Roxani ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Ammoudara - Hotel Roxani ***

Turisticky oblíbené a živé letovisko Amoudara se nachází v severní části řeckého ostrova Kréta, cca 6 km západně od hlavního města Heraklion (Iraklion). Nádherná písčitá pláž Amoudara je jedním z hlavních lákadel oblasti, která patří k oblíbeným prázdninovým resortům na ostrově Kréta.Amoudara je organizovaná pláž, turistům jsou tu k dispozici lehátka a slunečníky i plážové bary a blízké taverny. Svojí čistotou a vybaveností si vysloužila ocenění tzv. modré vlajky EU. Letovisko Amoudara je plně turisticky vybaveno, navštívit můžete některou z vynikajících taveren a restaurací, útulných kaváren i obchodů s nejrůznějším sortimentem.

Výlety a památky v blízkém okolí:
Za jeden z nejkrásnějších klášterů na Krétě je považovaný nedaleký klášter Savathianon (severozápadně od letoviska), v jehož areálu se nachází jeskyně s vestavěným kostelík Aghios Antonio.
Díky své strategické poloze je letovisko dobrým výchozím bodem pro poznávání krás celého ostrova Kréta, protože odtud můžete zamířit na západ, východ i jih ostrova. Jistě navštivte i sousedící hlavní město Heraklion s pozůstatky benátských hradeb, palácem Knossos, krásným přístavem a dalšími historickými památkami.

Poloha: Roxani Hotel se nachází v letovisku Amoudara, pouhých 300 metrů od písečno-oblázkové pláže. Menší hotel rodinného typu pro méně náročnou klientelu leží na hlavní třídě v centru letoviska, v blízkém okolí naleznete spoustu obchodů a restaurací, ovocný trh, vodní sporty na pláži. Nedaleko hotelu je zastávka místního autobusu.
4 km od letoviska se nachází hlavní město ostrova Heraklion s malebným centrem a světoznámým palácem Knossos.
Vzdálenost z letiště je asi 12 km.

Pláž: Hotel se nachází pouhých 300 metrů od písečno-oblázkové pláže.

Stravování: snídaně

Snídaně.

Ubytování: hotel ***

Vybavení: Hotel je postaven v rustikalním stylu typickém pro region a má 48 pokojů ve dvou podlažích. K dispozici je ubytování s bezplatným Wi-Fi a soukromým balkonem s výhledem na bazén nebo okolní hory. Hotel nabízí restauraci a sezónní bazén s barem. V hotelové restauraci se denně podává snídaně. K obědu a večeři si zde hosté mohou vychutnat také krétskou kuchyni. Osvěžující nápoj nebo koktejl si můžete objednat v relaxačním prostředí ve snack baru u bazénu.

Vybavení pokojů: Vkusně zařízené pohodlné pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou a fénem. V pokojích je také telefon s přímou volbou, satelitní kabelová TV, lednička, manželská postel, klimatizace (za příplatek) a balkon.