Amoopi - Hotel Argo

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Amoopi - Hotel Argo

Poloha: Karpathos

Pláž: Tento příjemný hotel je situován na kouzelném místě a pyšní se překrásným výhledem na moře. Nachází se v letovisku Amoopi proslulým svými plážemi s průzračným mořem. V dostupnosti od hotelu jsou taverny a menší obchůdky. Vzdálenost od letiště je cca 13 km.

Písečně-oblázková pláž je cca 50m od hotelu. Pozvolným vstupem do moře se ocitnete uprostřed křišťálové vody, vhodné i ke šnorchlování. Další písečné pláže jsou vzdálené cca 200m. Slunečníky a lehátka za poplatek.

UBYTOVÁNÍ

Hotel se skládá ze tří budov, jejichž celková kapacita čítá 50 pokojů – pokoje jsou dvoulůžkové a u některých lze umožnit kombinaci s jednou přistýlkou. Všechny pokoje jsou útulně zařízeny, s vlastní koupelnou se sprchovým koutem, WC, fénem, telefonem, rádiem, ledničkou, balkónem nebo terasou. Klimatizace je za poplatek.

STRAVOVÁNÍ

SNÍDANĚ - jednoduchý, kontinentální bufet.

Večeře lze dokoupit v taverně Votsalakia.

Ubytování: hotel ***

Vybavení: Recepce se vstupní halou, vnitřní bar s TV se satelitním příjmem, vnitřní restaurace, kde se podávají snídaně, s venkovní terasou s překrásným výhledem na moře. Wifi v prostoru recepce ZDARMA. Krásná zahrada s mnoha květinami, keři a stromy typickými pro tuto oblast. Za zábavou a nákupy doporučujeme dojet do hlavního města. Trezor na recepci za poplatek 10 EURO/týden. Zastávka autobusu je cca 150 m od hotelu.