Aparthotel Troulis

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Aparthotel Troulis

Pláž: 80 m • písečná | ZDARMA: klimatizace • lednice • kuchyňský kout • TV/SAT • Wi-Fi • lehátka a slunečníky u bazénu

Okolí: Příjemný aparthotel Troulis v romantickém letovisku Bali (Kréta, Řecko) je vzdálený jen 80 m od písečné pláže Varkotopos s modrou vlajkou. Skládá se ze 4 budov se studii a apartmány. K dispozici je recepce s Wi-Fi připojením ve společných prostorách zdarma, sejf na recepci (15 €/týden), restaurace s výhledem na moře, v hlavní sezóně koktejl-bar na střeše s výhledem na moře, 2 bazény s lehátky a slunečníky zdarma (na pláži za poplatek) a kulečník (za poplatek). Aktivnější klienti mohou využít vodní sporty na pláži. V blízkém centru letoviska Bali naleznete obchody se suvenýry, pekařství, mini markety, klenotnictví a bary. Dříve jen rybářská vesnička má molo i dnes lemované rybářskými loďkami, a tak se návštěvníci zdejších taveren mohou těšit z pestré nabídky čerstvých mořských plodů. Doporučujeme všem, kteří hledají klidnější dovolenou a ocení krásy menších písečných pláží vhodných i pro děti.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

Stravování: snídaně

Snídaně: Snídaně formou bufetu.

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: apartmán

Dvoulůžková studia s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace, lednice, kuchyňský kout, TV/SAT, telefon, fén, koupelna, balkon nebo terasa.


Dvoulůžková studia deluxe s výhledem na moře (max. obsazenost 2 dospělé osoby) za příplatek.


Apartmány s možností 2 přistýlek mají 2 místnosti (max. obsazenost 4 dospělé osoby), klimatizace, lednice, kuchyňský kout, TV/SAT, telefon, fén, koupelna, balkon nebo terasa.


Apartmány deluxe s výhledem na moře (max. obsazenost 4 dospělé osoby) za příplatek.