Apartmány PHILIPPOS

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: letecky Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Apartmány PHILIPPOS

Pláž: 300 m | ZDARMA: kuchyňský kout, lednice, TV/SAT, lehátka se slunečníky u bazénu, Wi-Fi

Okolí : Rodinný aparthotel je tvořen několika budovami v pěkné udržované zahradě s pergolami s buganvíliemi, růžemi, palmami a citrusovníky. Můžete si vybrat z několika pláží – nejbližší oblázková je vzdálena 300 m, centrální štěrková pláž je asi 450 m a další malebné oblázkové pláže jsou ve vzdálenosti od 800 m. Apartmány jsou umístěny v klidné části letoviska u olivových hájů, ale zároveň nedaleko nákupních možností (200 m), restaurací, barů a typicky řeckých taveren. Centrum s přístavem je vzdáleno asi 300 m. Součástí komplexu je recepce se směnárnou s bezpečnostním schránkami, internet, obchůdek se suvenýry a vybavením na pláž, kulečník, bazén pro dospělé a druhý bazén pro děti. Slunečníky a lehátka u bazénu jsou zdarma. V baru u bazénu pak využijete celodenní možnost občerstvení – snídaně, snacky, koktejly a zmrzliny. V zahradě je dětské hřiště. Kosmopolitní letovisko s příjemnou atmosférou nabízí zábavu i možnosti pronájmu motorek, aut a čtyřkolek. Doporučujeme všem věkovým kategoriím, těm kteří chtějí strávit odpočinkový pobyt v letovisku i těm, kteří podnikat výlety do okolí a poznávat krásy ostrova Korfu.

POBYTOVÁ TAXA : Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

PARKOVÁNÍ NA LETIŠTI : Našim zákazníkům nabízíme možnost parkování na letišti v Brně, Praze a Ostravě. Podrobné informace a ceny najdete ZDE.

Stravování: vlastní

Bez stravy: Vlastní nebo v místních tavernách.

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: apartmán

Prostorné apartmány mezonetového typu s možností až 3 přistýlek pro děti nebo 2 přistýlek pro dospělé, klimatizace (5 eur/den), kuchyňský kout, lednice, rychlovarná konvice, TV/SAT, Wi-Fi, koupelna a balkon. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.