Apartmány Giorgos

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: letecky Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Apartmány Giorgos

Pláž: 100 m • oblázková | ZDARMA: klimatizace • lednice • kuchyňský kout • TV • lehátka se slunečníky u bazénu

Okolí: Dvoupatrový apartmánový dům se nachází jen 100 m od moře a 450 m od oblázkové pláže v klidném letovisku Koutsouras. Nejbližší supermarket, tavernu či pekárnu naleznete po 100 m. Hostům je zde k dispozici bazén s lehátky a slunečníky zdarma. Nenechte si ujít návštěvu 2 km vzdáleného letoviska Makrigialos s promenádou a rybářským přístavem, kde si po celodenním koupání a objevování krás tohoto ostrova můžete vychutnat večeři v taverně u pláže, nebo nejjižněji položeného evropského města Ierapetry, které je dnes moderním turistickým místem se spoustou obchodů, restaurací, taveren, barů a místních trhů. Užijete si zde klidnou dovolenou v originálním řeckém prostředí.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

Stravování: vlastní

Bez stravy: Vlastní nebo v místních
tavernách.

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: apartmán

Nadstandardně zařízené mezonetové apartmány až pro 6 dospělých osob. K vybavení patří 3 ložnice, obývací část s kuchyní (lednice, sporák, myčka, trouba, mikrovlnka, kávovar, varná konvice, toustovač), klimatizace, TV/SAT, Wi-Fi, koupelna, terasa.