Benitses - Hotel Kaiser Bridge ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Benitses - Hotel Kaiser Bridge ***

Corfu je jedním z Jónských ostrovů v západní části Řecka. Od pevninského Řecka je Corfu v nejužším místě vzdáleno pouhých 5 km. Ostrov se díky své poloze a klimatu pyšní krásnou přírodou plnou zeleně a rostlin jako olivovníky, palmy či orchideje. Corfu se mimo jiné přezdívá "smaragdový ostrov" díky kontrastu zelené přírody a křišťálové modři Jónského moře. Řecká mytologie Corfu spojuje s bájí o Odysseovi, který ostrov navštívil při svém návratu na Ithaku. Historie ostrova Corfu je velmi dlouhá a také bohatá. V dějinách se u moci vystřídalo několik mocností – Římané, Benátčané, Francouzi či Angličané. Na ostrově naleznete jak turisticky čilá přímořská střediska, tak i liduprázdné horské vesničky. Hlavním městem ostrova je Kerkyra, která si i do dnešních dnů dokázala zachovat atmosféru z doby benátské nadvlády a současně nabízí moderní servis.

Ostrov Korfu se pyšní nádhernými plážemi, uvádí se, že jedněmi z nejčistších v celém Středomoří.

Výlety a památky v blízkém okolí:
Pro milovníky historie doporučujeme navštívit v prvé řadě samotné hlavní město Kerkyra s velkým množstvím dochovaných památek, pevností, kostelů, nachází se zde i Archeologické muzeum.
Oblíbeným místem na výlet je úžina u poloostrova Kanoni se dvěma ostrůvky.
Na jednom stojí klášter Vlacherna s malou kaplí a květinovou zahrádkou a na druhém, zalesněném ostrůvku, kterému se přezdívá Pontikonissi , nebo-li "Myší ostrov".
Za návštěvu stojí také klášter Paleokastritsa tyčící se na vrcholu útesu nebo letohrádek Achilleion postavený v 19. století pro císařovnu Sissi.

Poloha: Hotel Kaiser Bridge se nachází 1,5 km od malebné rybářské vesnice Benitses v oblasti zvané Kaiserův most. Díky přístavu se vesnice Benitses stala kosmopolitní lokalitou, aniž by ztratila svůj malebný charakter a tradiční atmosféru. Každé ráno se nábřeží naplní malými místními rybářskými čluny a rybáři připravují stánky, aby prodali své čerstvé ryby. Procházka po úzkých dlážděných ulicích odhaluje krásné tradiční obchody a taverny, stejně jako několik malých supermarketů a lékárny. Benitses má také cestovní kancelář, která vám pomůže zařídit výlety lodí z přístavu na nedaleké ostrovy Paxos a Antipaxos. Hotel se nachází 20 metrů (přes silnici) od křišťálově čistého Jónského moře a má vlastní malou oblázkovo-písčitou pláž. Přístup do vody je po schůdcích. Pro milovníky pěší turistiky poloha hotelu umožňuje krásné vycházky přes olivové háje pěšinami, které vás zavedou až k paláci Achilleon v obci Gastouri nebo do vesnice Benitses k pramenům a římským ruinám. Přímo před hotelem se nachází autobusová zastávka s hodinovými spoji do města Korfu a Benitses. Město Korfu a letiště je od hotelu vzdáleno přibližně 9 km.

Pláž: Hotel se nachází 20 metrů (přes silnici) od křišťálově čistého Jónského moře a má vlastní malou oblázkovo-písčitou pláž. Přístup do vody je po schůdcích.

Stravování: snídaně

Snídaně.

Ubytování: hotel ***

Vybavení: Hotel Kaiser Bridge je hotel rodinného typu se 47 pokoji, které nabízejí výhled na moře, na hory nebo do zahrady a jsou umístěny v několika budovách. Svou polohou je ideální pro páry a není doporučován pro milovníky nočního života. Snídaně se podává na hotelové terase. Ve večerních hodinách se v restauraci podávají lahůdky místní kuchyně.Původní hotelová restaurace zvaná "Alekos Taverna" byla jednou z prvních restaurací na Korfu. Brzy se proslavila svými kvalitními tradičními pokrmy, jako jsou Pastitsado a Sofrito, díky čemuž si restaurace oblíbila návštěvníky i místní obyvatele, kteří chtěli ochutnat lahodnou řeckou kuchyni a speciality Corfiot. Hotel také disponuje 24 hodinovou recepcí a Wi-Fi připojením zdarma.Na soukromé hotelové pláži (přístup přes silnici) jsou slunečníky a lehátka pro hotelové hosty zdarma.

Vybavení pokojů: Hotelové pokoje jsou převážně dvoulůžkové a nacházejí se v několika budovách, podle typu výhledu. Například cenově dostupnější pokoje s vyhlídkou do hor jsou umístěny v zadní budově hotelu, kde je obvykle větší klid. Pokoje mají většinou balkon nebo terasu s výhledem na hory a do zahrady, pokoje s výhledem na moře jsou za příplatek. Pokoje jsou jednoduše a účelně zařízené, všechny mají vlastní koupelnu a WC. Každý klimatizovaný pokoj má trezor, LED TV a mini lednici.