Celestyal Crystal - Egejská idyla: plavba k řeckým ostrovům z Pirea

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: loď / jachta Doprava: vlastní Strava: plná penze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Celestyal Crystal - Egejská idyla: plavba k řeckým ostrovům z Pirea

Malá výletní loď pro příjemnou plavbu mezi řeckými ostrovy a východním Středomořím vás nadchne svou rodinnou atmosférou. Z proskleného Horizons baru se nabízejí krásné panoramatické výhledy, které si můžete vychutnávat při sklence kvalitního řeckého vína či ouza. Plavbu vám zpříjemní teneční večery v Muses Lounge nebo vzrušující hra v kasinu. Na lodi Louis Cristal je připravené pohodlné ubytování v útulných kajutách několika typů, z nichž balkonová apartmá na přídi uspokojí i velice náročné hosty.
Vybavení lodě: hlavní restaurace, 6 barů, klubů a salonků, bazén, vířivka, lázeňské procedury a salon krásy, přístup na internet, diskotéka, kasino, nákupní centrum, konferenční sál.
Ubytování: 480 kajut, z toho 307 vnějších kajut s oknem a 10 apartmá s balkónem. Všechny kajuty mají klimatizaci, TV, telefon, vysoušeč vlasů a koupelnu s WC. Imperial Suite mají balkón s vířivkou.

Stravování: plná penze

Plná penze po dobu celé plavby, nabídka je z mezinárodní kuchyně, která je denně obměňována. Snídaně, obědy a večeře se podávají servírované v hlavní restauraci. Pro gala večery je připravováno slavnostní menu.

Doprava: vlastní

Letenky do země odplutí zajistíme na vyžádání.

Ubytování: loď

Vybavení vnitřních a vnějších kajut: 2 pevná lůžka, přistýlky jsou řešené formou horních sklápěcích lůžek, klimatizace, TV, telefon, vysoušeč vlasů, šatní skříň, kosmetický stolek a koupelna s WC. Imperial Suite mají balkón s vířivkou.

Program zájezdu

DenPřístav / programPřiplutíOdplutí
1. den Pireus /Athény (Řecko)-21:00
2. den Kusadasi (Turecko)08:0019:00
3. den Rhodos (Řecko)08:00-18:00
4. den Heraklion , Kréta (Řecko)8:0023:59
5. den Santorini (Řecko)7:002:30 (+1)
6. den Milos (Řecko)8:3013:30
Mykonos (Řecko)19:00--
7. den Mykonos (Řecko)--19:00
8. den Pireus /Athény (Řecko)9:00
Odplutí: --