Dassia - Grecotel Eva Palace *****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Dassia - Grecotel Eva Palace *****

Poloha: Moderní hotel Grecotel Eva Palace se nachází na poloostrově Komeno u krásné písčito-oblázkové pláže se vzrostlými stromy, nedaleko letoviska Dassia, asi 10 kilometrů na sever od hlavního města ostrova.

Mimořádné nabídky : ZDARMA možno jednou využít Daphnila Bay Thalasso centrum Bazén Thalassotherapy, jacuzzi nebo sauna ZDARMA lze využít jen jednu službu jednou za pobyt. Služby jsou nabízeny ve vedlejším hotelu Daphnila Bay Thalasso. Transfery nejsou zahrnuty v nabídce.

Popis hotelu : Hotel nabízí ubytování v romantickém prostředí. Nádherná příroda a vysoký standard služeb spolu s nočním nasvícením bazénu i celého areálu zaručují nezapomenutelné zážitky. Kromě července a srpna je hotel určen jen pro osoby starší 18ti let.

Pláž & Bazény : písčito-oblázková pláž se vzrostlými stromy, efektní bazény s mořskou vodou,
lehátka, slunečníky a osušky klientům k dispozici bezplatně, stejně jako na pláži,
na pláži k dispozici sprchy a převlékací kabinky

Sport & zábava : aerobic, vodní aerobic, jóga, zumba,
lze pronajmout tenisové kurty včetně zapůjčení raket a míčků, nebo horská kola nebo si zahrát stolní tenis,
fitness centrum,
na pláži možnost provozování vodních sportů, lze zapůjčit vybavení na šnorchlování,
18jamkové hřiště Corfu Golf Clubu vzdálené 14 kilometrů,
animační programy pro dospělé zahrnují večery s živou hudbou, ochutnávku vín, lekce vaření a tance

Aktivity pro děti a juniory : Grecoland Club v červenci a srpnu spestrým programem pro děti od 3 do 12 let

Internetové připojení : internetový koutek, wifi v lobby bez poplatku

Relaxace & Wellness : Elixir Love Spa centrum nabízí svým hostům saunu, fitness centrum a různé druhy masáží včetně lázeňských programů a elixírů nejen pro páry

Popisy pokojů : Pokoj panoramic výhled na moře Interiér 28 m², elegantní klimatizované pokoje s možností přistýlky, v hlavní budově, koupelna s WC, vysoušeč vlasů, koupací pláště a pantofle, LCD TV, telefon, mini hifi systém, lednička, kávovar, trezor a balkón nebo terasa. Láhev vína, vody a ovoce na pokoji po příletu. Max. obsazenost 3 osoby. Pokoj superior panoramic výhled na moře Interiér 28 m², elegantní klimatizované pokoje s možností přistýlky, v hlavní budově ve vyšším patře, koupelna s WC, vysoušeč vlasů, koupací pláště a pantofle, LCD TV, telefon, mini hifi systém, lednička, kávovar, trezor a balkón nebo terasa. Láhev vína, vody a ovoce na pokoji po příletu. Max. obsazenost 3 osoby. Bungalov boční výhled na moře Interiér 25 m², elegantní klimatizované bungalovy v zahradě, přízemí nebo patro, koupelna s WC, vysoušeč vlasů, koupací pláště a pantofle, LCD TV, telefon, mini hifi systém, lednička, kávovar, trezor a balkón nebo terasa. Láhev vína, vody a ovoce na pokoji po příletu. Max. obsazenost 2 osoby. Superior bungalov výhled na moře Interiér 25 m², elegantní klimatizované bungalovy v zahradě, přízemí nebo patro, koupelna s WC, vysoušeč vlasů, koupací pláště a pantofle, LCD TV, telefon, mini hifi systém, lednička, kávovar, trezor a balkón nebo terasa. Láhev vína, vody a ovoce na pokoji po příletu. Max. obsazenost 2 osoby.

Stravování: polopenze

polopenze formou bohatého bufetu, možnost dokoupení all inclusive formou Premium Plus , pro děti od 3 do 12 let nabízí Grecoland Tasty Corner zdarma od 11.00 do 17.00 hodin čerstvé ovoce, jogurty, sušenky, zmrzlinu, mléko, čaj, vodu a džusy, obědy zahrnují polévku, zeleninu, těstoviny, rybu, pizzu, domácí burgery, saláty a další dětská jídla včetně nápojů

Program Premium Plus zahrnuje :
Snídaně formou bohatého bufetu s nabídkou zdravé výživy, bylinkových čajů a tradičních místních produktů od 07.30 do 10.00 hodin, pozdní kontinentální snídaně od 10.00 do 11.00 hodin.
Obědy formou bufetu včetně nealkoholických nápojů, vody, místního piva a vína od 13.00 do 15.00 hodin.
Večeře formou bufetu včetně nealkoholických nápojů, vody, místního piva a vína od 18.30 do 21.15 hodin. Připravují se také tematické večeře a ukázky vaření.
Kávu, nealkoholické nápoje, vodu, místní pivo, vybrané alkoholické nápoje, snacky a zmrzlinu od 10.30 do 18.00 hodin v pool cafeterii.
Kávu, nealkoholické nápoje, vodu, místní pivo a víno od 10.30 do 18.00 hodin v baru na pláži.
Nealkoholické nápoje, místní pivo a víno a další vybrané alkoholické nápoje, koktejly a teplé nápoje v lobby baru od 17.30 do 01.00 hodin.
Půlnoční snacky od 23.30 hodin do půlnoci v lobby baru.

Po předchozí rezervaci jednou během pobytu možnost večeře v a la carte restauraci od 19.00 do 23.00 hodin.
Program Premium Plus končí v den odjezdu v 17.00 hodin.

Ubytování: hotel *****

Vybavení hotelu : recepce, room servis,
dvě elegantní restaurace, bar a swim up bar, hlavní restaurace s terasou nabízí mimo jiné vegetariánskou stravu,
zlatnictví, minimarket a butik

klimatizované dvoulůžkové pokoje, některé s možností přistýlky,
koupelna s WC, vysoušeč vlasů, koupací pláště a pantofle,
SAT/TV, telefon, mini hifi systém, trezor,
lednička, vybavení pro přípravu kávy a čaje,
balkón nebo terasa