Hersonissos - Hersonissos Village ***+

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***+ Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hersonissos - Hersonissos Village ***+

Poloha: Hotelový komplex Hersonissos Village hlavní budovy a bungalovů je vystavěn v tradičním stylu na klidném místě ve svahu s krásně udržovanou zahradou, odkud je nádherný výhled na Herssonisos. Písečná pláž je od hotelu Hersonissos Village vzdálená asi 400 metrů, doprava je zajištěna hotelovým minibusem několikrát denně. Centrum letoviska Hersonissos s mnoha obchody a tavernami je vzdáleno asi 1 kilometr. Vzhledem k umístění hotelu nedoporučujeme pobyt pro klienty s pohybovými problémy, neboť jednotlivé části hotelu jsou v různých úrovních svahu. Na pláži možnost provozování vodních sportů za poplatek, asi 7 kilometrů od hotelu je velký aquapark.

Sport & zábava all inclusive : Tenis, stolní tenis, minigolf a malé fotbalové hřiště.

Popisy pokojů : Dvoulůžkový pokoj výhled do zahrady / na moře Klimatizované dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, koupelna s WC, vysoušeč vlasů, lednice, telefon, SAT/TV, balkón nebo terasa s výhledem do zahrady / na moře. Mx.obsazenost 3 osoby. Rodinný pokoj Ložnice s obývací částí a dvěma přistýlkami, koupelna s WC, vysoušeč vlasů, lednice, telefon, SAT/TV. Max. obsazenost 4 osoby.

Stravování: all inclusive

plná penze formou all inclusive

Program all inclusive zahrnuje : Snídaně formou bufetu v hlavní restauraci od 07.15 do 09.45 hodin včetně nápojů.
Obědy formou bufetu u snack baru od 12.30 do 14.00 hodin včetně nealkoholických nápojů, místního piva a vína.
Večeře formou bufetu v hlavní restauraci od 18.30 do 21.00 hodin včetně nealkoholických nápojů, místního piva a vína.
Občerstvení u pool baru od 10.00 do 18.00 hodin – snacky, nealkoholické nápoje, pivo a víno, alkoholické nápoje místní výroby.
Nealkoholické nápoje, místní alkoholické nápoje - ouzo, raki a brandy, místní pivo a víno, překapávanou kávu a výběr čajů u pool baru od 10.00 do 18.00 hodin a u hlavního baru od 18.00 do 01.00 hodin.

Ubytování: hotel ***+

Vybavení hotelu : Dva sladkovodní bazény, dětské brouzdaliště a pool bar, lehátka se slunečníky jsou v areálu hotelu Hersonissos Village pro klienty zdarma, na pláži za poplatek. V hlavní budově jsou restaurace a minimarket. K vybavení patří hlavní bar s terasou, prostor pro sledování televize, internetový kout, stolní tenis, tenisový kurt, biliár, mini golf. V nejvyšší sezóně pořádá hotel Hersonissos Village příležitostné animační programy.

Klimatizované dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, koupelna s WC, vysoušeč vlasů, lednice, telefon, rádio, SAT/TV, balkón nebo terasa. Pronájem trezoru za poplatek.