Hotel Albatros

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Albatros

Pláž: 60 m • písečná | ZDARMA: klimatizace • lednice • TV/SAT • sejf • lehátka a slunečníky u bazénu

Okolí: Hotelový komplex Albatros 5*, skládající se ze tří budov, leží jen 60 m od písečné pláže s pozvolným vstupem do moře, v klidné části jinak rušného střediska Hersonissos (Kréta, Řecko). Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, Wi‑Fi (za poplatek), internetový koutek (za poplatek), 2 restaurace, 2 bary, zlatnictví a kadeřnictví. V areálu se nachází 2 venkovní bazény a dětský bazén s lehátky a slunečníky zdarma (osušky k zapůjčení). Ve wellness centru si mohou hosté dopřát masáže, vířivku, klasickou i parní saunu a mnoho dalších kosmetických i zdravotních procedur. Sportovně založení klienti mohou využít fitness, zahrát si stolní tenis, kulečník, bowling (za poplatek), plážový volejbal, vodní sporty na pláži nebo potápění. 5 km od hotelu se nachází Krétský golfový klub s 18 jamkovým hřištěm, dalším zpestřením pobytu může být i vodní park Star Beach s mnoha různými atrakcemi. Nejbližší supermarkety, obchody se suvenýry, restaurace a bary naleznete jen 5 minut chůze od hotelu. Z města Hersonissos se pohodlně dostanete k nejdůležitějším památkám ostrova, jako jsou minojské paláce Knossos a Festos, náhorní plošina Lassithi nebo malebná města Agios Nikolaos či Elounda. Díky bohaté nabídce hotelových služeb je hotel vhodný i pro náročnější klienty.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

Stravování: polopenze

Polopenze: Snídaně a večeře formou bufetu. Řecká, středomořská i mezinárodní kuchyně.

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: hotel *****

Dvoulůžkové pokoje standard s výhledem na bazén (max. obsazenost 2 dospělé osoby), klimatizace, lednice, TV/SAT, telefon, sejf, rychlovarná konvice, fén, koupelna, balkon nebo terasa.

Prostornější dvoulůžkové pokoje superior s možností až 2 přistýlek (max. obsazenost 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby a 2 děti do 12 let) s výhledem na bazén nebo na moře, klimatizace, lednice, TV/SAT, telefon, sejf, rychlovarná konvice, fén, župany, pantofle, koupelna, balkon nebo terasa.