Hotel Anavadia

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Anavadia

Pláž: 700 m • písečně-oblázková • hotelový bus | ZDARMA: klimatizace • lednice • TV/SAT • Wi-Fi • lehátka a slunečníky u bazénu

Okolí: Renovovaný hotel Anavadia 4* v minimalistickém stylu sestává z několika budov zasazených do pěkné zahrady (Kolymbia, Rhodos, Řecko). Na písečně‑oblázkovou pláž, která je od hotelu vzdálena 700 m, vás 3x denně dopraví hotelový autobus. Jednou z nejhezčích pláží ostrova je písečná Tsambika, kam se pohodlně dopravíte místní autobusovou dopravou. Hotelovým hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí a lobby, Wi‑Fi připojení, TV místnost, restaurace, snack bar, pool bar, 2 venkovní bazény s lehátky a slunečníky zdarma (relaxační bazén a bazén s barem a hudbou), dětský bazén, stolní tenis a za poplatek kulečník. Přímo v areálu hotelu je hostům k dispozici minimarket. Hotel pořádá také animační programy – 1x týdně řecký večer s tradiční řeckou hudbou a tancem, 1x týdně večer s živou hudbou různých žánrů (jazz, pop atd.), 5x týdně strečink a aerobic. Centrum letoviska s mnoha obchůdky, tavernami, restauracemi i bary je vzdálené asi 10 minut chůze. Nedaleká proslulá eukalyptová alej je přímo předurčena k večerním romantickým procházkám.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

Stravování: all inclusive

All inclusive: Snídaně, obědy a večeře formou bufetu, lehký snack (10.00-17.30), během dne sušenky a zmrzlina dle rozpisu hotelu, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby (10.00-23.00).

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: hotel ****

Dvoulůžkové pokoje s možností až 3 přistýlek pro děti nebo dospělé (max. obsazenost 5 dospělých osob), klimatizace, lednice, TV/SAT, Wi-Fi, sejf (za poplatek), fén, koupelna a balkon nebo terasa.