Hotel Bali Beach & Village

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Bali Beach & Village

Pláž: 50 m • písečná | ZDARMA: klimatizace • lednice • TV/SAT • lehátka a slunečníky u bazénu | ZDARMA v Bali Beach: výhled na moře

Okolí: Hotelový komplex skládající se ze dvou částí (Beach - nad pláží a Village - přes cestu nad hotelem Bali Beach) je umístěný ve svahu a nabízí úžasný výhled na zátoku Bali, která je obklopena divokou krásou krétských hor. K menší, 50 m vzdálené písečné pláži, s pozvolným vstupem do vody, se dostanete po schodech, hotel tedy není vhodný pro osoby se sníženou pohyblivostí. V Bali se nachází také několik dalších menších pláží sevřených mezi skalami, které jsou vhodné i pro potápění. V hotelu naleznete vstupní halu s recepcí s internetem i Wi-Fi připojením za poplatek (3 €/den), TV místnost, sejf (19 €/týden), restauraci, bar a snack bar u bazénů, plážový bar (není součástí all inclusive), 2 bazény, dětský bazén a brouzdaliště se slunečníky a lehátky zdarma (na pláži za poplatek). Zahrát si můžete stolní tenis, kulečník (za poplatek) nebo využít nabídky vodních sporů na pláži. Centrum letoviska je vzdáleno 250 m od hotelu, a přestože se jedná o klidnější místo, naleznete zde dostatek možností k posezení a ochutnání výborných řeckých specialit v tradičních tavernách, kavárnách a k nákupu suvenýrů v místních obchůdcích. Hotel ocení především klienti, kteří hledají blízkosti pláže v kombinaci s možností pěších procházek do krásné okolní přírody.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

Stravování: all inclusive

All inclusive: Snídaně (07.30–9.30), obědy (12.30–14.30) a večeře (19.00–21.00) formou bufetu. Během dne lehké občerstvení–káva, čaj, sušenky, koláče, sendviče, zmrzlina. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje (10.30-23.00).

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: hotel ***

Bali Beach: Dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek s výhledem na moře (max. obsazenost 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby a 2 děti do 13 let), klimatizace, lednice, TV/SAT, telefon, fén, koupelna, balkon nebo terasa.

Bali Village:
Dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky s bočním výhledem na moře (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace, lednice, TV/SAT, telefon, fén, koupelna, balkon nebo terasa.