Hotel Bardis

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **+ Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Bardis

Pláž: 150 m • písečná | ZDARMA: lednice • TV/SAT • Wi‑Fi • lehátka a slunečníky u bazénu

Okolí: Příjemný hotel Bardis 2*+ se nachází v menším letovisku Arillas (Korfu, Řecko) a od písečné pláže je vzdálený pouhých 150 m. Hostům je k dispozici Wi‑Fi připojení (zdarma ve veřejných prostorách), TV, bar, sejf (za poplatek). Hotelový bazén s barem je obklopen udržovanou zahradou a trávníkem, kde jsou zdarma k dispozici lehátka se slunečníky. V pool baru u bazénu si můžete vychutnat osvěžující nápoj nebo lehký snack. Do centra letoviska s bary, restauracemi a obchody se dostanete asi po 250 metrech. Tento oblíbený hotel, do kterého se hosté rádi vrací, doporučujeme milovníkům klidné dovolené, přesto s možnostmi aktivní dovolené.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

Stravování: snídaně

Snídaně: Rozšířená kontinentální snídaně
formou bufetu.

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: hotel **+

Prostorné dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace (5 €/ den), lednice, TV, koupelna a balkon.