Hotel Bella Beach

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Bella Beach

Pláž: 40 m • písečně-oblázková | ZDARMA: klimatizace • lednice • TV/SAT • Wi-Fi • lehátka se slunečníky a plážové osušky u bazénu i na pláži

Okolí: Luxusní rezort Bella Beach 5* obklopený zahradou se spoustou palem, který je od široké písečně-oblázkové pláže oddělen pouze pobřežní komunikací, se nachází v klidnějším letovisku Anissaras (Kréta, Řecko), jen 4 km od rušného města Hersonissos. Hotel nabízí vstupní halu s recepcí s Wi-Fi připojením zdarma (internet za poplatek), TV místnost, směnárnu, restauraci, à la carte restauraci, 3 bary, venkovní, vnitřní i dětský bazén. Lehátka, slunečníky i plážové osušky jsou zdarma jak u bazénu, tak i na pláži. Zahrát si můžete minigolf, pétanque, stolní tenis, zahradní šachy, plážový volejbal, minifotbal nebo tenis, děti se zabaví na hřišti nebo v miniklubu. Masáže, sauna, kulečník a vodní sporty na pláži jsou za poplatek. Hotel pořádá různé animační a zábavní programy. Nejbližší obchody, taverny a bary jsou vzdáleny cca 300 m od hotelu, zastávka autobusu 400 m. Doporučujeme náročnějším klientům, kteří ocení širokou škálu nabízených služeb a kvalitní servis.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

Stravování: all inclusive

All inclusive: Snídaně (7.00–10.30), obědy (12.30–14.30) a večeře (19.00–21.30) formou bufetu, odpolední snack-káva, čaj, koláče, sušenky, minisendviče, zmrzlina. Alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby (10.00–23.00).

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: hotel *****

Dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace (individuální), lednice, TV/SAT, DVD, sejf (3 €/den), fén, koupelna, balkon nebo terasa.

Dvoulůžkové pokoje s výhledem na moře s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace (individuální), lednice, TV/SAT, DVD, sejf (3 €/den), fén, koupelna, balkon nebo terasa.

Dvoulůžkové pokoje s přímým výhledem na moře s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace (individuální), lednice, TV/SAT, DVD, sejf (3 €/den), fén, koupelna, balkon nebo terasa.