Hotel Belvedere

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Belvedere

Pláž: 50 m • oblázková | ZDARMA: klimatizace • TV/SAT • lehátka u bazénu

Okolí: Příjemný hotel Belvedere 3* je situován na mírně vyvýšeném místě s nádherným panoramatickým výhledem na moře a okolí. Hotel nabízí služby recepce, sejf na recepci (za poplatek), Wi‑Fi (za poplatek), výtah, lobby bar, restauraci a bazén se slunečníky a lehátky zdarma. Menší oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře a nádherně čistou vodou se nachází přímo pod hotelem (50 m) a je oddělena pouze pobřežní komunikací po několika schodech. Centrum letoviska s množstvím restaurací, taveren, kaváren, barů a obchůdků se suvenýry je od hotelu vzdáleno cca 3 km a můžete tam dojít pěšky nebo využít linkový autobus, jehož zastávka je přímo před hotelem. Noční život a krásné památky si můžete užít také v nedalekém hlavním městě Kerkyra, které je vzdáleno pouhých 16 km a pohodlně se do něj dopravíte linkovým autobusem. Hotel doporučujeme méně náročným klientům, kteří ocení krásné koupání a rádi se vydají za dalšími krásami ostrova.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

Stravování: all inclusive

All inclusive:
Snídaně, obědy a večeře formou bufetu, dopolední a odpolední občerstvení, místní rozlévané nealkoholické a alkoholické nápoje.

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: hotel ***

Jednoduše zařízené dvoulůžkové pokoje Comfort s možností až 2 přistýlek (max. obsazenost 2 dospělé osoby a dvě děti 3-13 let nebo 3 dospělé osoby), klimatizace, TV/SAT, minibar (za poplatek), koupelna a balkon nebo terasa.