Hotel Costa Angela

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Costa Angela

Pláž: 80 m • písečně-oblázková | ZDARMA: klimatizace • TV/SAT • Wi-Fi • lehátka a slunečníky u bazénu

Okolí: Menší rodinný hotel Costa Angela 3* s příjemnou atmosférou je situován v letovisku Lambi (Kos, Řecko) jen 80 m od písečně-oblázkové pláže s možností pronájmu lehátek a slunečníků. Hotel je obklopen krásnou udržovanou zahradou s palmami a květinami. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí s možností pronájmu sejfu, Wi-Fi ve společných prostorách zdarma, společenská místnost, restaurace, bar, bazén, dětský bazén, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, na pláži za poplatek. K dispozici je také dětské hřiště, stolní tenis. Do hlavního města Kos, vzdáleného cca 4 km, se pohodlně dostanete místní dopravou, autobus zastavuje přímo u hotelu. Hotel doporučujeme klientům vyhledávajícím klidnou dovolenou a relaxaci v příjemném prostředí.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

Stravování: snídaně

Snídaně: Snídaně formou bufetu.

polopenze: Možnost dokoupení večeří formou bufetu.

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkový pokoj s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace (za poplatek 5 €/den), sejf (za poplatek 15 €/týden), lednice, TV/SAT, fén, koupelna a balkon nebo terasa. Za příplatek je možný pokoj s výhledem na moře.