Hotel Denise Beach

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Denise Beach

Pláž: 0 m • písečná | ZDARMA: klimatizace • lednice • kuchyňský kout • TV/SAT • Wi-Fi • sejf • lehátka a slunečníky u bazénu

Okolí: Velice příjemný nově renovovaný hotel Denise Beach 4* (Laganas, Zakynthos, Řecko) leží přímo u písečné pláže s pozvolným vstupem do moře. Hotel tvoří tři budovy zasazené v zahradě a svým hostům nabízí služby recepce s Wi-Fi připojením zdarma, restauraci s venkovním posezením nad pláží, kde si můžete například vychutnat svou odpolední kávu, a bar. V areálu hotelu se nachází 2 bazény a dětský bazén s terasou na slunění, kde jsou lehátka a slunečníky zdarma, dále pool bar, herní místnost, kulečník a dětské hřiště. Centrum letoviska s bezpočtem obchodů, barů a restaurací se nachází ve vzdálenosti 200 m od hotelu, přičemž nejbližší supermarket od něj naleznete pouhých 40 m. Do hlavního města se pohodlně dostanete místní autobusovou dopravou. Stylový hotel s přátelskou atmosférou doporučujeme všem, kteří ocení polohu přímo na pláži a současně jen kousek od zábavy.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

Stravování: polopenze

Polopenze: Snídaně a večeře formou bohatého bufetu.

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: hotel ****

Dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace, lednice, TV, kuchyňský kout, varná konvice, sejf, telefon, koupelna, balkon. Naše pokoje jsou v 1. patře.