Hotel Faliraki Bay

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Faliraki Bay

Pláž: 100 m • písečná | ZDRAMA: TV/SAT • Wi‑Fi • lehátka a slunečníky u bazénu

Okolí: Menší rodinný hotel Faliraki Bay 3* leží v klidné části letoviska Faliraki (Rhodos, Řecko) pouhých 100 m od krásné písečné pláže s průzračnou vodou. K vybavení hotelu patří recepce, restaurace, Wi‑Fi ve společných prostorách zdarma a bazén s lehátky a slunečníky zdarma. V blízkosti hotelu naleznete několik obchodů, kaváren i restaurací. Za nákupy i večerní zábavou se můžete vypravit do rušného centra letoviska, které je od hotelu vzdálené pouze 10 minut chůze. Můžete zde navštívit nespočet obchodů, restaurací, taveren, barů i nočních klubů. Přímo v letovisku můžete také navštívit jeden z největších vodních parků v Evropě s řadou skluzavek a tobogánů, které jistě potěší nejen děti. Historické hlavní město Rhodos je vzdálené pouhých 15 km a pohodlně dostupné místní dopravou. Příjemný hotel s rodinnou atmosférou a vynikající polohou doporučujeme všem, kteří si chtějí vychutnat dokonalou prázdninovou pohodu v dosahu všeho dění.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

Stravování: polopenze

Polopenze: Snídaně a večeře formou bufetu.

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkové pokoje s možností 2 přistýlek (max. obsazenost 4 dospělé osoby), klimatizace (za poplatek), lednice (za poplatek), TV/SAT, sejf (za poplatek), fén, koupelna a balkon nebo terasa. Za příplatek pokoj s bočním výhledem na moře.