Hotel Ionio Star

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Ionio Star

Pláž: 0 m • oblázkovo-kamenitá | ZDARMA: lednice • TV/SAT • Wi‑Fi • sejf • lehátka se slunečníky u bazénu i na pláži

Okolí: Menší rodinný hotel Ionio Star 3*, jehož celý areál je osázený jukami, bugenvileami a muškáty, se nachází přímo u oblázkovo−kamenité pláže (vhodné boty do vody) v letovisku Koutsouras (Kréta, Řecko). Další písečně−oblázková pláž je 300 m od hotelu anebo si hosté mohou dojít na písečnou pláž do 1,5 km vzdáleného letoviska Makrigialos. K vybavení hotelu patří vstupní hala s recepcí s Wi‑Fi připojením zdarma po celém areálu, hlavní restaurace, občerstvit se můžete i ve venkovní restauraci nebo snack baru. K dispozici je bazén a dětský bazén, slunečníky a lehátka jsou zdarma jak u bazénu, tak na pláži. Hotel doporučujeme méně náročným klientům, kteří vyhledávají klidnější ubytování a domácí atmosféru, a to vše za velmi přijatelnou cenu.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

Stravování: all inclusive

Light all inclusive:
Snídaně (08.00-10.00), obědy (12.30-14.00) a večeře (19.30-21.30) formou bufetu. Odpolední káva, sušenky (16.00-17.00). Místní nealkoholické nápoje a pivo (10.00-22.00), víno a místní alkoholické nápoje (17.00-22.00).

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace (5 €/den), lednice, TV/SAT, telefon, sejf, fén, koupelna, balkon nebo terasa. Dětská postýlka zdarma (na vyžádání).