Hotel Meropi

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Meropi

Pláž: 250 m • písečná | ZDARMA: lednice • kuchyňský kout • TV/SAT • Wi‑Fi • akvapark • lehátka a slunečníky u bazénu

Okolí: Moderní rodinný komplex Meropi 4*+ obklopený stromy a zelení se nachází necelých 5 minut chůze od centra oblíbeného letoviska Malia (Kréta, Řecko). Od písečné pláže s pozvolným vstupem do moře ho dělí pouhých 250 m. Tato vyhlášená pláž se širokou nabídkou vodních sportů patří k nejvyhledávanějším na ostrově. Hotelovým hostům je k dispozici recepce s Wi‑Fi připojením zdarma, internetový koutek za poplatek, 2 restaurace a pool bar. Hotel jistě překvapí i potěší nově postaveným akvaparkem. Dále zde najdete 3 sladkovodní bazény, z toho 2 s oddělenou dětskou částí se slunečníky a lehátka zdarma, dětské hřiště a miniklub. Za poplatek je zde sauna, parní lázeň a kulečník. Vysoce kvalitní ubytování, široká nabídka služeb v kombinaci s tradiční krétskou pohostinností činí z hotelu Meropi nejlepší volbu pro rodinnou dovolenou.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

Stravování: polopenze

Polopenze: Snídaně a večeře formou bufetu.
All inclusive: za příplatek
Snídaně (7.30–9.45), obědy (12.30– 14.00) a večeře (19.00–21.00) formou bufetu. Neomezená konzumace alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby (10.00–23.00).

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: hotel ****

Dvoulůžkové pokoje superior (max obsazenost 2 dospělé osoby), klimatizace individuální (6 €/den), lednice, TV, Wi-Fi, telefon, sejf (20 €/týden), fén, koupelna, balkon nebo terasa.

Dvoulůžkové pokoje superior s privátním bazénem (max obsazenost 2 dospělé osoby), klimatizace individuální (6 €/den), lednice, TV, Wi-Fi, telefon, sejf (20 €/týden), fén, koupelna, terasa.

Rodinné pokoje s možností až 2 přistýlek (2 místnosti, max. obsazenost 4 dospělé osoby), klimatizace centrální (6 €/den), lednice, kuchyňský kout (na vyžádání), TV, Wi-Fi, telefon, sejf (20 €/týden), fén, koupelna, balkon nebo terasa.