Hotel Paradise Beach

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Paradise Beach

Pláž: 0 m • písečná | ZDARMA: lednice • TV/SAT • Wi-Fi • lehátka a slunečníky u bazénu | ZDARMA: Všechny naše pokoje jsou s výhledem na moře!

Okolí: Vyhledávaný hotel Paradise Beach 3* (Argassi, Zakynthos, Řecko) s kvalitními službami se nachází přímo u písečné pláže na rozhraní klidné části letoviska a rušného života promenády s oblíbenými restauracemi a obchůdky se suvenýry a dárkovými předměty. Budovu hotelu dělí od moře jen prostorná sluneční terasa s velkým bazénem a bazénem pro děti, které obklopují lehátka a slunečníky zdarma. Těm, kdo upřednostňují aktivnější styl dovolené, je určena bohatá nabídka vodních sportů. Škálu služeb dotváří recepce (Wi-Fi připojení zdarma) s možností pronájmu sejfu (3 €/den), místnost s TV koutem, restaurace a pool bar. V letovisku najdete řadu obchůdků, taveren a barů, které nabízejí příjemné posezení, takže si můžete vychutnat kouzlo večerních vycházek v typickém přímořském městečku. Budete mít těžké rozhodování, kam jít jako první, zda se vyhřívat na slunci u bazénu, obdivovat nekonečné moře nebo si pochutnávat na řeckých specialitách v některé z místních taveren. Hlavní město Zakynthos s historickými památkami je vzdáleno pouhé 3 km. V tomto hotelu je vše připraveno tak, abyste se zde cítili skutečně jako v ráji.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

Stravování: snídaně

Snídaně: Snídaně formou bufetu.

Polopenze: Možnost dokoupení večeří
(předkrm, hlavní jídlo, dezert)
v nedaleké taverně s vynikající
kuchyní.

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkové pokoje s výhledem na moře s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace s individuálním ovládáním (6 €/den), lednice, TV, telefon, fén, sejf (3 €/den), koupelna a balkon. Naše kancelář má pokoje pouze s výhledem na moře a v patře. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.