Hotel Planos

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***+ Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Planos

Pláž: 100 m • písečná | ZDARMA: klimatizace • lednice • kuchyňský kout • TV/SAT • Wi‑Fi • lehátka a slunečníky u bazénu | ZDARMA: 3 vstupy do Water Parku

Okolí: Moderní hotelový komplex Planos 3*+ (Tsilivi, Zakynthos, Řecko) leží pouhých 100 m od překrásné písečné pláže s pozvolným vstupem do průzračné vody. Pouhých 5 minut chůze se nachází centrum oblíbeného letoviska Tsilivi s mnoha obchody se suvenýry, minimarkety, tavernami a bary nebo je možné také navštívit hlavní město Zakynthos, které je dostupné místními autobusy. Hostům je k dispozici recepce, kde je Wi‑Fi připojení zdarma, internetový koutek (za poplatek), snack bar, restaurace, lobby bar se satelitní TV, kulečník, šipky, stolní hry a dětské hřiště. Pravou prázdninovou atmosféru dotváří sladkovodní bazén s oddělenou dětskou částí se slunečníky a lehátky zdarma (na pláži za poplatek). V ceně pobytu je zdarma 3x vstup do Water Parku, který je vzdálený asi 250 m od hotelu. Zájemci se zde mohou zúčastnit tematických večeří (italská, řecká, barbecue, mexická nebo čínská). Hotel s kvalitními službami vám poskytne dovolenou plnou zábavy a odpočinku. Doporučujeme včasný nákup hlavně rodinám s dětmi.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

Stravování: all inclusive

All inclusive: Snídaně (8.00–10.00), obědy (13.00– 14.30) a večeře (18.30–21.00) formou bufetu, teplé a studené občerstvení během dne (11.00-13.00 a 15.00–17.00) v poolbaru - hamburgery, toasty, hranolky, saláty, omelety, pizza, zmrzlina v čase obědů a večeří. Neomezená konzumace nealkoholických a místních alkoholických... Viz detail zájezdu.

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: hotel ***+

Velmi vkusně zařízené 4 lůžkové apartmány se 2 oddělenými místnostmi (max. obsazenost 4 dospělé osoby), klimatizace, sejf (2,50 €/den), lednice, kuchyňský kout, fén, koupelna, balkon nebo terasa.