Hotel Semiramis

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Semiramis

Pláž: 150 m • písečně-oblázková | ZDARMA: klimatizace • lednice • TV/SAT • Wi-Fi • lehátka a slunečníky u bazénu

Okolí: Oblíbený hotel Semiramis City 4* (Rhodos město, Rhodos, Řecko) s kvalitními službami prošel nedávnou rekonstrukcí a je zařízen v moderním stylu. Písečně‑oblázková pláž Psaropoula s oblázkovým vstupem do moře se nachází 100 m od hotelu. Hostům je k dispozici recepce s možností pronájmu sejfu, lobby se stylovým posezením a Wi‑Fi (zdarma), restaurace, koktejl bar, pool bar, venkovní bazén s lehátky a slunečníky zdarma. Jednou týdně hotel pořádá večer s živou hudbou. Díky výborné poloze hotelu máte na dosah nejen novou část města s nákupními možnostmi a výbornými tavernami, ale i starou část města zapsanou na seznam UNESCO. Krásné jsou též procházky podél nádherně tyrkysově zbarveného moře nebo kolem přístavu, kde prý kdysi stával bájný Rhodský Kolos.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Akce parkování ZDARMA u letiště v Brně, Praze a Ostravě platí při zakoupení leteckého zájezdu do 31. 1. 2020. Zájem o službu PARKOVÁNÍ ZDARMA je nuné uvést ihned při zakoupení zájezdu do Vaší Smlouvy o zájezdu. Zpětně tuto akci nelze nárokovat. Podrobné informace najdete ZDE.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

Stravování: polopenze

Snídaně: Snídaně formou bufetu.

Polopenze: Možnost dokoupení večeří formou bufetu.

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: hotel ****

Dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace, lednice, TV/SAT, Wi-Fi, sejf (cca 15 €/týden), fén, koupelna a balkon nebo terasa.

Za příplatek boční nebo přímý výhled na moře (bez možnosti přistýlky).