Hotel Stafilia

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***+ Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Stafilia

Pláž: 0 m • oblázková | ZDARMA: lednice • TV/SAT • Wi‑Fi • lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži

Okolí: Rodinný hotel Stafilia 3*+ sestává z několika budov umístěných v upravené zahradě přímo u nádherné oblázkové pláže letoviska Lardos (Rhodos, Řecko). Pro vaše pohodlí jsou na pláži připravena lehátka a slunečníky zdarma, příjemný stín nabízí také vzrostlé tamaryšky. K vybavení hotelu patří recepce s možností pronájmu sejfu (15 €/týden), Wi‑Fi ve společných prostorách zdarma, restaurace, snack/pool bar, venkovní bazén s oddělenou dětskou částí, s lehátky, slunečníky a venkovní sprchou zdarma, dále plážový volejbal, stolní tenis a menší dětské hřiště. Minimarket je 400 m od hotelu. Několik taveren naleznete v sousedním letovisku Kiotari (4 km), kam můžete dojít příjemnou procházkou po pláži nebo vás tam zaveze turistický vláček. Malebný Lindos s typickými bílými domečky a antickou Akropolí, ale i s nabídkou taveren a obchodů, můžete navštívit autobusem nebo lodí. Jen 1 km od hotelu je oblíbená písečná pláž Glystra s pozvolným vstupem do moře. Pro poznávání krás ostrova na vlastní pěst si neváhejte zapůjčit auto nebo skútr. Doporučujeme všem, kteří hledají klidnější hotely s přátelskou atmosférou a s výjimečnou polohou.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

Stravování: polopenze

Polopenze: Snídaně a večeře formou bufetu. Během dne si můžete objednat lehké občerstvení a nápoje ve snack baru u bazénu nebo oběd v hotelové restauraci.

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: hotel ***+

Dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace (cca 8 €/den), lednice, TV/SAT,
Wi-Fi, fén, koupelna a balkon nebo terasa.
Za příplatek pokoje s bočním výhledem na moře.