Hotel Star Beach Village

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Star Beach Village

Pláž: 50 m | ZDARMA: klimatizace, lednice, TV/SAT, Wi-Fi, vodní park se skluzavkami, lehátka u bazénu i na pláži

Okolí: Hotelový areál Star Beach Village 4* sestávající z několika budov vystavěných v zahradě se nachází na okraji rušného střediska Hersonissos, 50 m od písečné pláže, oddělené od hotelu promenádou. V hotelu najdete recepci s Wi-Fi připojením zdarma, výtah, restauraci, à la carte restauraci, internetový koutek, TV místnost, minimarket, dále snack, pool a beach bar, bazén, dětský klub. Lehátka, slunečníky u bazénu i na pláži zdarma. Dále můžete využít fitness, minifotbal, basketal, kulečník (za poplatek). Součástí hotelu je stejnojmenný vodní park. Najdete zde osm bazénů, dětský bazén, skluzavky, umělou řeku, potápěčské centrum, volejbalové hřiště. Možnost vodních sportů na pláži. Hotel doporučujeme všem klientům, upřednostňujícím aktivně strávenou dovolenou a rodinám s dětmi, které ocení vodní park, jenž je součástí komplexu.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Podrobné informace najdete ZDE.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

Stravování: all inclusive

All inclusive: Snídaně, oběd a večeře formou bufetu, odpolední káva, zákusek. Neomezená konzumace nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby (10:00–23:00) v restauracích a barech dle jejich otevírací doby.

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: hotel ****

Dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek, klimatizace, lednice, TV/SAT, Wi-Fi, telefon, sejf, fén, koupelna, balkon nebo terasa. Rodinné pokoje až pro 6 osob na vyžádání.