Hotel Sunrise

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Sunrise

Pláž: 0 m • písečná | ZDARMA: klimatizace • lednice • TV/SAT • Wi-Fi • lehátka a slunečníky u bazénu

Okolí: Stylově zařízený hotel Sunrise 4* sestávající z hlavní a vedlejší budovy má výbornou polohu přímo u písečné pláže s možností pronájmu lehátek a slunečníků. Hostům je k dispozici recepce, Wi‑Fi ve společných prostorách zdarma, bar, pool bar, plážový bar (za poplatek), venkovní bazén s oddělenou dětskou částí a s lehátky a slunečníky zdarma (osušky za poplatek), dětské hřiště, lehké animační programy, basketbal, tenis, aerobic, pétanque, plážový volejbal, stolní tenis, kulečník (za poplatek) a minimarket. Centrum letoviska s obchody a restauracemi je vzdálené asi 1,5 km. Autobusem nebo lodí lze navštívit jen 6 km vzdálený Lindos s proslulou Akropolí. Oblíbený hotel s kvalitními službami a zázemím doporučujeme všem, kteří chtějí strávit klidnou a pohodovou dovolenou.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

Stravování: all inclusive

All inclusive: Snídaně, obědy a večeře formou bufetu, lehký snack během dne, zmrzlina, odpolední káva, čaj a sušenky, místní nealkoholické a alkoholické nápoje (10.00–23.30).

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: hotel ****

Standardní dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace (15.5.-30.9.), lednice, TV/SAT, sejf (za poplatek), fén, koupelna a balkon nebo terasa. Za příplatek pokoje typu superior.

Rodinné pokoje s možností 2 přistýlek tvoří 1 místnost nebo prostor částečně oddělený posuvnými dveřmi (max. obsazenost 2 dospělé osoby a dvě děti 2-14 let nebo 3 dospělé osoby a jedno dítě 2-14 let).


Pokoje typu superior za příplatek.