Karlovassi - Samaina Inn ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Karlovassi - Samaina Inn ****

Poloha: Oblíbený, pěkný hotel Samaina Inn se nachází přímo na pobřeží městečka Karlovassi, od dlouhé oblázkové pláže ho dělí jen místní komunikace. V okolí je řada kaváren, taveren a obchodů s potravinami a suvenýry. Pro spojení s centrem města Karlovassi, vzdáleným asi 2 kilometry, nebo pro koupání na pláži Potami lze v hlavní sezóně využít místní linkový autobus.

Vybavení: V atriu hotelu se nachází sladkovodní bazén s brouzdalištěm, pool barem a sluneční terasou, na níž jsou lehátka a slunečníky klientům k dispozici zdarma, na pláži za poplatek. Ve velké vstupní hale s recepcí je prostor pro sledování velkoplošné televize, internetový koutek a obchod se suvenýry. U bazénu je wifi bez poplatku.
Vybavení hotelu Samaina Inn doplňuje hlavní restaurace, bar, tenisový kurt, fitness centrum, stolní tenis, herna a dětský koutek.

Popisy pokojů : Popisy pokojů
Dvoulůžkové pokoje
Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky pro 1 dospělou osobu, nebo 2 děti, koupelna se sprchou a WC, vysoušeč vlasů, lednička, telefon, SAT/TV, rádio, balkon nebo terasa. Centrální klimatizace je zapojena v červenci a srpnu po omezenou dobu. Možnost pronájmu trezoru na recepci za poplatek.

Stravování: polopenze

Plná penze formou all inclusive.

Program all inclusive zahrnuje : • Snídaně formou bufetu od 07.15 do 11.00 hodin.
• Obědy formou bufetu od 12.00 do 14.00 hodin.
• Večeře formou bufetu od 18.15 do 21.30 hodin.
• Dvakrát týdně speciální dětský bufet, tematické večeře a řecké večery s živou hudbou.
• Snacky a sladkosti od 11.00 do 12.00 a od 14.00 do 18.00 hodin.
• Vodu, nealkoholické nápoje, filtrovanou kávu, pivo, ouzo, raki a místní alkoholické nápoje od 11.00 do 23.00, vybrané koktejly od 16.30 do 17.30 hodin.

Ubytování: hotel ****

Dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek, koupelna se sprchou a WC, vysoušeč vlasů, lednička, telefon, SAT/TV, rádio, balkon nebo terasa. Centrální klimatizace je zapojena v červenci a srpnu po omezenou dobu. Možnost pronájmu trezoru na recepci za poplatek.