Lefkada - hotel Eva Beach ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Lefkada - hotel Eva Beach ***

Poloha: příjemný rodinný hotel s unikátní polohou přímo na písčito-oblázkové pláži v letovisku Nidri. Hotel má krásně upravenou zahradu s barem a posezením, odkud je vstup na pláž. Lehátka na pláži jsou za poplatek. Centrum městečka plné barů, taveren a obchůdků je vzdálené 50 m, do přístavu je to cca 400 m. Nejbližší supermarket je 100 m.

Pláž: hotel leží přímo na krásné oblázkovo-písečné pláži. Lehátka a slunečníky za poplatek 2,5 EUR/lehátko/den.

Sport a zábava: možnost vodních sportů, půjčovny aut, kol a člunů.

nas_tip : Fantastická poloha hotelu přímo na pláži, upravená zahrada s možností posezení ve stínu. Bar nabízející nápoje a lehké snacky během celého dne.

Stravování: snídaně

rozšířené kontinentální snídaně formou bufetu se podávají v hotelové restauraci nebo v zahradě s výhledem na moře. Možnost doobjednání večeří v nedaleké taverně přímo na břehu moře. Večeře jsou servírované tříchodové menu.

Snídaně

Doprava: letecky

Letecky

Svozová místa : Pardubice, Hradec Králové, Hořice, Chlumec nad Cidlinou, Poděbrady (dálnice).

Ubytování: hotel ***

Vybavení hotelu : recepce, výtah, kout s TV, restaurace, hotelový bar se zahradou, wifi v recepci a společných prostorách zdarma.

dvoulůžkové pokoje (některé s možností přistýlky) mají klimatizaci (za poplatek cca 5 EUR/den), TV, telefon, lednici, vlastní sociální zařízení, fén, trezor (za poplatek) a balkon nebo terasu.