Tolo - Aris ** Hotel

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Tolo - Aris ** Hotel

Poloha: zrenovovaný, třípodlažní velmi oblíbený rodinný hotel se nachází v klidném prostředí, na okraji letoviska, blízko přístavu. Do centra je to jen cca 50 m, zde jsou na hlavní třídě bohaté možnosti nákupů i zábavy. Nechybí obchody se suvenýry, minimarkety, supermarkety, zlatnictví, pošta, stánky s rychlým občerstvením, cukrárny, kavárny, restaurace, taverny, bary, diskotéky. Zastávka městského autobusu do Nafplia je nedaleko hotelu (jízdenka stojí cca 1,80€/cesta). Doporučujeme individuální návštěvu tohoto města a jeho tržiště. Taxi do Nafplia vychází na cca 17€/jedna cesta.

Vybavení: recepce, salónek, výtah, vnitřní bar s TV se satelitním příjmem a velkou obrazovkou, vnitřní restaurace s venkovním posezením, kavárna na pláži. Wifi zdarma v celém hotelu a ve většině pokojích.

Sport a zábava: slunečníky a lehátka na pláži před hotelem zdarma (upozorňujeme, že jejich počet je omezený a nevystačuje pro celou kapacitu hotelu). Kulečník a šipky zdarma. Hotel pořádá obvykle v hlavní sezóně pro své hosty během pobytu řecký večírek (živá hudba a vystoupení tanečníků). Slunečníky a lehátka na pláži (za poplatek cca 7€/set/den). Vodní sporty na pláži (za poplatek).

Doporučujeme: Hned u moře

Stravování: polopenze

formou polopenze nebo za příplatek ALL INCLUSIVE LIGHT (viz popis). Snídaně a večeře - bufet. Večeře mohou být i servírované (dle obsazenosti hotelu, např. na začátku a na konci sezóny). Ceny s all inclusive light - viz náš web.

Ubytování: hotel **

celkem je zde 30 pokojů (1-, 2lůžkových s možností jedné přistýlky, rodinné pokoje pro 4-5 osob tvoří 1 větší místnost s výhledem směrem na moře). Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s vanou a sprchou nebo sprchovým koutem, WC, klimatizací, fénem, telefonem, TV se satelitním příjmem, chladničkou, trezorem, balkónem nebo terasou s výhledem na moře (boční nebo přímý výhled). Jednolůžkové pokoje mají boční výhled na moře, event. do vnitrozemí. Upozorňujeme, že u rodinných pokojů v případě obsazenosti 4. dospělými osobami je 3x účtována cena DS 1/2 a 1x cena za přistýlku DS E/B. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.