2023 ŘECKO - Nei Pori - studia Rosa

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: studia Doprava: letecky Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

2023 ŘECKO - Nei Pori - studia Rosa

Nabízíme Vám dovolenou v kraji Pieria, v městečku Nei Pori na nejjižnějším cípu Olympské riviéry. Jedná se o nově vystavěné klimatické lázně, stranou dopravního ruchu, s dostatečnou sítí služeb a obchodů. Široká písečná pláž lemovaná promenádou se táhne podél celého městečka. Tradičně je nositelem Modré vlajky.
Koupání v Egejském moři se nic nevyrovná - průzračně čistá voda je po celou sezonu příjemně teplá a je vhodná jak pro děti, tak i dospělé, k vodním sportům i rybolovu.
Ideální poloha letoviska Vám umožní vydat se po stopách přírodních krás, pověstí a historie starého Řecka. Nei Pori se nachází na jižním úpatí pohoří Olympu, můžete se vydat na pěší túry do Olympského národního parku nebo využít kola k cykloturistice, nedaleko je geomagnetická anomálie Magnetico s porušenou zemskou přitažlivostí a celá tato oblast byla bájným sídlem Olympských bohů a hora Mytikas ( 2917 m ) je trůnem boha Dia. Současné severní Řecko je původním Makedonským královstvím odkud Alexandr Veliký dobyl ' celý ' svět. A hlavní město Řecka - Atény pohodlně navštívíte během jednodenního autobusového výletu.

Stravování: vlastní

individuální vaření nebo možnost stravování v místních restauracích. Polopenze za příplatek 390 Kč /den/osoba.

Doprava: letecky

z Brna

Ubytování: studia

Tradiční řecký apartdům nacházející se cca 250 m od pláže. Kousek od centra Nei Pori. 2lůžková studia v horním patře domu s možností přistýlky jsou vybavena kuchyňským koutem (lednička, vařič, nádobí), sociálním zařízením a balkónem. Klimatizace za příplatek.


Pláž široká písčitá s velmi čistou vodou a dobrým přístupem, vhodná i pro děti, slunečníky a lehátka za poplatek.