Řecko - Korfu - Barbati - apartdům Margarita

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: studia Doprava: letecky Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Řecko - Korfu - Barbati - apartdům Margarita

V severovýchodní části Korfu se rozprostírá nejrozlehlejší pohoří ostrova se svou nejvyšší horou – Pantokratorem (906 m). Na jejím úpatí se rozprostírá klidné letovisko Barbati se svou malebnou přírodou a průzračným mořem. Pantokrator se tu majestátně tyčí do výšky a spolu s azurovým mořem vytváří okouzlující panorama. Svou poklidnou atmosférou láká toto středisko především rodiny s dětmi a páry, které hledají vytoužený odpočinek a pohodu, nicméně najde se tu něco skutečně pro každého.

Stravování: vlastní

Vlastní. Možnost dokoupení večeří nebo polopenze na místě. Cena večeře je 13 eur/osoba/den, polopenze je za 16 eur. Snídaně je kontinentální, proto polopenzi tolik nedoporučujeme, ale večeře jsou bohaté, klienti mají výběr z českého jídelního lístku a to 1 z 10 předkrmů, 1 z 20 hlavních jídel a desert, kávu, či zmrzlinu - také výběr. Restaurace je 350 m od domu.

Doprava: letecky

z Brna

Ubytování: studia

Apartmánový dům nabízí dvoulůžková studia, každé studio má vybavený kuchyňský kout (lednička, vařič, základní nádobí), sociální zařízení (sprcha, WC) a balkon. Nabízené pokoje mají výhled na moře v ceně. Klimatizace je možná za příplatek 5 Euro/den/pokoj. Možnost wi-fi připojení zdarma.


Oblázková pláž se nachází 250 metrů od domu. Lehátka a slunečníky jsou za poplatek.