Rhodos - Alexia Premier City Hotel (only Adults) ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Rhodos - Alexia Premier City Hotel (only Adults) ****

Poloha: Hotel Alexia Premier City je určen pouze pro dospělé (hosté od16 let), nachází se v centru města Rhodos, pouhých 30 m od pláže. Hosté mají v blízkosti hotelu k dispozici obchodní centrum města Rhodos, přístav Mandraki, akvárium a kasina. Mezinárodní letiště se nachází cca 15 km od hotelu.

Pláž: Pláž se nachází pouhých 30 m od hotelu. Na pláži jsou k dispozici lehátka a slunečníky za poplatek. Doporučujeme využít nabídku vodních sportů (za poplatek).

Sport a zábava: Venkovní bazén, Spa centrum - aromaterapie, masáže, kadeřnictví, manikúra, hammam, fitness, vodní sporty na pláži.

Poznámka: Od 1.1.2018 vychází v platnost zavedená pobytová taxa, která se platí na recepci v hotovosti v den příjezdu - částka se pohybuje od 0,5 - 4 EUR/pokoj/noc dle kategorie ubytování. Výše poplatku se může během roku měnit. Tuto taxu není možné vybrat předem a zahrnout do celkové ceny zájezdu.

Stravování: polopenze

SNÍDANĚ / POLOPENZE

Snídaně: podávaná formou bufetu.
Polopenze: snídaně podávané formou bufetu a večeře jsou servírované. Nápoje u večeří si klient hradí extra.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Tento 4* hotel nabízí svým hostům celkem 127 pohodlných pokojů a 9 apartmánů umístěných v 6ti patrové budově. Svým hostům hotel nabízí vstupní halu s recepcí, lobby, společenskou místnost, internetové Wi-Fi připojení v celém hotelu zdarma, směnárnu, bankomat, úschovnu zavazadel, hlavní restauraci, ala carte restauraci s terasou, snack bar, restauraci u bazénu, venkovní bazén, sluneční terasu, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Spa centrum – aromaterapie, masáže, kadeřnictví, manikúra, hammam, fitness, vodní sporty na pláži (vše za poplatek).

Vybavení pokojů: K dispozici jsou standardní pokoje s možností jedné přistýlky. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (koupelna s vanou nebo sprchou, toaleta, vysoušeč vlasů), individuální klimatizací, telefonem, trezorem (za poplatek), SAT/TV, Wi-Fi připojením zdarma, mini ledničkou a balkonem.