Rhodos - Happy Days Hotel ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Rhodos - Happy Days Hotel ***

Poloha: Hotel Happy Days leží u vesničky Theologos na severozápadním pobřeží ostrova Rhodos. Theologos nebo také Tholos je typická rhodoská vesnice s pár obchůdky, kavárnami a tavernami (cca 1,5 km od hotelu). Tato lokalita je vhodnou volbou pro klienty toužící po klidu. Svou polohou ideální pro poznávání přírodních krás i historických památek v okolí. Mezinárodní letiště Diagoras se nachází cca 4 km od hotelu, 19 km od hlavního města Rhodos.

Pláž: Krásná písčito – oblázková pláž s pozvolným vstupem do vody se nachází cca 250 m od hotelu. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici za poplatek.

Sport a zábava: Venkovní bazén, malé dětské hřiště, stolní tenis, biliard.

Poznámka: Od 1.1.2018 vychází v platnost zavedená pobytová taxa, která se platí na recepci v hotovosti v den příjezdu - částka se pohybuje od 0,5 - 4 EUR/pokoj/noc dle kategorie ubytování. Výše poplatku se může během roku měnit. Tuto taxu není možné vybrat předem a zahrnout do celkové ceny zájezdu.

Stravování: all inclusive

Polopenze nebo All inclusive dle zvolené varianty.
Polopenze: Snídaně jsou podávané formou bufetu, večeře formou bufetu nebo servírované. Nápoje u večeří si klienti hradí extra.
All inclusive: Snídaně, obědy a večeře jsou podávané formou bufetu. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje v místech a časech určených hotelem.

Ubytování: hotel ***

Vybavení: Hotel svým klientům nabízí recepci, trezor na recepci (za poplatek), restauraci, hlavní bar, bar u bazénu, Wi-Fi připojení v lobby zdarma, mini market, sluneční terasa, venkovní bazén, dětský bazén, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, malé dětské hřiště, stolní tenis a biliard (za poplatek).

Vybavení pokojů: Standardní dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (koupelna s vanou nebo sprchou, toaleta), klimatizací (za poplatek), telefonem, SAT/TV a balkonem nebo terasou.