Rhodos - Loutanis Hotel ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Rhodos - Loutanis Hotel ***

Poloha: Hotel Loutanis se nachází v pobřežním letovisku Kolymbia, přibližně 600 m od nejbližší pláže. K dispozici je také bezplatná kyvadlová doprava na nedalekou pláž. V centru letoviska mají klienti k dispozici spoustu obchůdků a taveren, centrum letoviska je vzdáleno cca 50 m od hotelu. Letiště Diagoras je vzdáleno cca 35 km od hotelu.

Pláž: Písčito – oblázková pláž se nachází 600 m od hotelu. Klienti mohou využít hotelový shuttle bus na pláž (zdarma). Plážový servis – osušky, lehátka a slunečníky jsou za poplatek. Doporučujeme využít bohaté nabídky vodních sportů. Cca 15 min pěší chůzí jsou vzdálené další pláže, které se nacházejí v klidné zátoce.

Sport a zábava: Biliard, volejbalové hřiště, 2 bazény, kadeřnictví, masáže, kosmetické procedury, dětský bazén, zábavné večerní programy.

Poznámka: Od 1.1.2018 vychází v platnost zavedená pobytová taxa, která se platí na recepci v hotovosti v den příjezdu - částka se pohybuje od 0,5 - 4 EUR/pokoj/noc dle kategorie ubytování. Výše poplatku se může během roku měnit. Tuto taxu není možné vybrat předem a zahrnout do celkové ceny zájezdu.

Stravování: all inclusive

All inclusive: snídaně, obědy a večeře formou švédských stolů. Lehké občerstvení během dne, místní rozlévané alkoholické a nealkoholické nápoje v místech a časech určených hotelem.

Ubytování: hotel ***

Vybavení hotelu: Oblíbený hotelový komplex byl částečně rekonstruován v roce 2016. Hotelový komplex se skládá z hlavní budovy a dvou dalších vedlejších budov, které jsou umístěny do kvetoucí zahrady. Klientů je k dispozici vstupní hala s 24 hodinovou recepcí, výtahy, společenská místnost se SAT/TV, internetový koutek (za poplatek), Wi-Fi internetové připojení ve společných prostorech hotelu zdarma, restaurace a bar. Za poplatek mohou hosté na vyžádání využít lékařské služby. V krásně kvetoucí zahradě se nacházejí dva bazény a jeden dětský bazén, lehátka a slunečníky jsou hostům k dispozici zdarma. Jednou týdně se pořádají tradiční řecké večery nebo zábavné večery s karaoke programem.

Vybavení pokoje: Ubytování je nabízeno v komfortně zařízených dvoulůžkových pokojích s možností jedné přistýlky (pro dítě nebo dospělou osobu). Za příplatek je možné ubytování v superior pokojích nebo rodinných pokojích, kde je možnost až dvou přistýlek (pro děti nebo dospělé osoby). Všechny pokoje jsou standardně zařízeny. K vybavení každého pokoje patří vlastní sociální zařízení (vana nebo sprchový kout, toaleta a fén), klimatizace (za poplatek), trezor (za poplatek), SAT/TV, telefon, mini lednice, Wi-Fi připojení (za poplatek) a balkon.