Rhodos - Rodos Blue Resort ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Rhodos - Rodos Blue Resort ***

Poloha: Menší rodinný hotel leží na kraji klidného městečka Afandou, přímo naproti golfovému hřišti. Nejbližší písečná pláž je vzdálena 1,2 km od hotelu, doprava na pláž je zajištěna hotelovým shuttle busem zdarma. Samotné centrum letoviska s jeho obchody a tradičními řeckými tavernami, restauracemi a kavárnami je ve vzdálenosti cca 1 km. Vyhledávané středisko Faliraki je vzdáleno pouhých 5 km. Nedaleko hotelu je zastávka místní autobusové dopravy. Mezinárodní letiště Diagoras je 19 km daleko.

Pláž: Oblázková pláž je vzdálena cca 900 m od hotelu. Slunečníky, lehátka, vodní sporty i potápění jsou na pláži k dispozici za poplatek. Možnost využití shuttle busu na pláž Afandou 3* denně zdarma.

Poznámka: Od 1.1.2018 vychází v platnost zavedená pobytová taxa, která se platí na recepci v hotovosti v den příjezdu - částka se pohybuje od 0,5 - 4 EUR/pokoj/noc dle kategorie ubytování. Výše poplatku se může během roku měnit. Tuto taxu není možné vybrat předem a zahrnout do celkové ceny zájezdu.

Stravování: polopenze

Snídaně či polopenze formou bufetu.

Ubytování: hotel ***

Vybavení: Jednodušší hotel s příjemnou rodinnou atmosférou nabízí svým klientům prostornou vstupní halu s recepcí, hotelovou restauraci, koktejl bar, minimarket, internetový koutek (za poplatek), Wi-Fi připojení ve společných prostorech zdarma, venkovní bazén, sluneční terasa s lehátky a slunečníky (zdarma, na pláži za poplatek), půjčovnu aut, jízdních kol aj. Pro milovníky golfu bude určitě příjemná návštěva nedalekého golfového resortu.

Vybavení pokojů: Ubytování je nabízeno ve standardních dvoulůžkových pokojích s možnosti jedné přistýlky. Za příplatek je možné ubytování v pokojích s bočním výhledem na moře, superior pokoje nebo velké rodinné pokoje až pro 4 dospělé osoby. K vybavení každého pokoje patří vlastní sociální zařízení (vana nebo sprchový kout, toaleta a fén), klimatizace (za poplatek), telefon, minilednička, SAT/TV, trezor (za poplatek) a balkon nebo terasa.