Rhodos - Tsampika Hotel **+

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **+ Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Rhodos - Tsampika Hotel **+

Poloha: Hotel Tsampika byl postavený v typickém řeckém stylu a nabízí příjemnou rodinnou atmosféru. Po sezoně 2017 byla provedena rekonstrukce hotelu. Nachází se v upravené zahradě na klidném místě. Hotel je vzdálen 2 km od centra známého rušného letoviska Faliraki, ve kterém najdeme místní taverny, obchody a diskotéky. Ve vzdálenosti cca 3,5 km se nachází vodní park "Faliraki Water Park". Do hlavního města Rhodosu je to pouhých 13 km, je zde dobré spojení autobusem nebo taxíkem, hotel se nachází v blízkosti zastávky místní autobusové dopravy (cca 300 m). Vzdálenost od mezinárodního letiště Diagoras je cca 16 km.

Pláž: Hotel Tsampika se nachází cca 800 m od písčito-oblázkové pláže. Lehátka a slunečníky na pláži – za poplatek (cca 7 EUR/den/komplet: 2 lehátka + slunečník).

Poznámka: Od 1.1.2018 vychází v platnost zavedená pobytová taxa, která se platí na recepci v hotovosti v den příjezdu - částka se pohybuje od 0,5 - 4 EUR/pokoj/noc dle kategorie ubytování. Výše poplatku se může během roku měnit. Tuto taxu není možné vybrat předem a zahrnout do celkové ceny zájezdu.

Stravování: all inclusive

All inclusive
Snídaně (08:00-10:00), oběd (13:00-14:00) a večeře (19:00-21:00) formou bufetu v hlavní restauraci. Místní nealkoholické nápoje, pivo a víno (10:00-22:00), místní lihoviny pouze (12:00-15:30 a 18:00-22:00). Lehké občerstvení, káva a čaj (17:00-17:30).

Ubytování: hotel **+

Vybavení hotelu: V hotelu Tsampika je k dispozici recepce, hlavní restaurace, lobby bar, bar u bazénu, společenská místnost se SAT/TV, Wi-Fi připojení ve vstupní hale zdarma. Ve venkovní části je k dispozici bazén a dětské brouzdaliště, u bazénu jsou lehátka a slunečníky zdarma. Za poplatek: trezor na recepci (cca 20 EUR / týden), internetový koutek (cca 3 EUR / hod.), parkoviště, biliard, herní koutek s herními automaty a půjčovna sportovního vybavení na pláži.

Vybavení pokoje: Ubytování je nabízeno ve standardních dvoulůžkových pokojích s možnosti jedné přistýlky. K vybavení každého pokoje patří vlastní sociální zařízení (vana nebo sprchový kout, toaleta a fén), klimatizace (zdarma od 15.6. do 15.9.), SAT/TV, lednička a balkon nebo terasa.