Sounion - Grecotel Cape Sounio *****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Sounion - Grecotel Cape Sounio *****

Poloha: Hotel Cape Sounio, nacházející se v zálivu u Národního parku Sounio, má nádhernou polohu s unikátním výhledem. Od centra Athén je hotel vzdálen 67 kilometrů.

Popis hotelu : Hotelový komplex se skládá z působivé hlavní budovy ve stylu řeckého chrámu a bungalovů, zasazených ve svahu, porostlém piniemi. Pláž, která se rozkládá pod hotelovým areálem, je dostupná spojovacími tunely. Tvoří ji dvě pěkné zátoky, jedna s písečnou, druhá s oblázkovou pláží. Pro nejmenší děti do 3 let zajišťuje GrecoBaby různé dětské vybavení.

Pláž & Bazény : velký bazén s mořskou vodou, dětský bazén,
lehátka, slunečníky a plážové osušky bez poplatku u bazénu i na pláži

Sport & zábava : tenisové kurty, hřiště na plážový volejbal, vodní sporty

Internetové připojení : wifi připojení zdarma

Relaxace & Wellness : vnitřní vyhřívaným bazénem, jacuzzi, sauna,
kardio fitness, masáže, wellness a kosmetické služby,
protistresové a relaxační kúry zahrnující i aromaterapii

Popisy pokojů : Superior bungalov s výhledem do hor / bočním výhledem na moře Interiér 30 m², ložnice s obývací částí a rozkládací pohovkou, v něketrých bungalovech vana s jacuzzi, balkón nebo terasa 10 až 35 m², boční výhled na moře nebo do hor Národního parku Sounio. Max. obsazenost 3 osoby. Deluxe bungalov výhled na moře / privátní bazén Interiér 36 m², ložnice s obývací částí a rozkládací pohovkou, terasa a privátní zahrada 10 až 35 m² / terasa a privátní bazén, výhled na moře. Max. obsazenost 3 osoby. Rodinný bungalov výhled na hory Interiér 40 m², ložnice a oddělený prostorný obývací pokoj se dvěma pohovkami, balkón nebo terasa 15 m², výhled na hory Národního parku Sounio. Max. obsazenost 2 dospělé osoby a 2 děti. Dream vila privátní bazén Interiér 72 m², elegantně zařízená vila s ložnicí, obývacím prostorem s ložnicí oddělenou částečnými přepážkami, prostorná koupelna s vanou i sprchovým koutem, terasa a privátní zahrada s bazénem velikost 20 m² a hloubkou maximálně 1,35 metru. Max. obsazenost 4 osoby.
Ubytování lze zajistit i v dalších typech pokojů vyšších kategorií, popřípadě vilách. Pro jejich popisy a ceny nás neváhejte kontaktovat.

Stravování: snídaně

snídaně formou bohatého bufetu s nabídkou zdravé výživy, bylinkových čajů a tradičních místních produktů, možnost dokoupení večeří formou bufetu,
pro děti od 3 do 12 let nabízí Grecoland Tasty Corner zdarma od 11.00 do 17.00 hodin čerstvé ovoce, jogurty, sušenky, zmrzlinu, mléko, čaj, vodu a džusy. Obědy zahrnují polévku, zeleninu, těstoviny, rybu, pizzu, domácí burgery, saláty a další dětská jídla včetně nápojů

Ubytování: hotel *****

Vybavení hotelu : recepce, kavárna, hlavní restaurace s terasou, a la carte restaurace a asijská restaurace,
několik barů a snack bar, konferenční místnost, klenotnictví,
butik a minimarket, dětský obchod s dětským jídlem, oblečením, kosmetikou,
možnost zajistit soukromé lodní výlety pro skupinky od čtyř do deseti osob nebo pronájem lodi,
Grecoland Club připravuje zdarma dopolední a odpolední programy pro děti od 3 do 12 let. Grecoteens pro juniory od 13 do 17 let nabízí v hlavní sezóně mnoho zajímavých aktivit jako fotbal, různé zápasy, párty, kino.

klimatizované bungalovy s výhledem na moře, koupelna s WC, vysoušeč vlasů, koupací pláště, pantofle,
SAT/TV, rádio, telefon, CD, DVD, trezor, minibar, balkón nebo terasa,
možnost ubytování v bungalovech a vilách se soukromým bazénem